Petrecerile de absolvire gadget-uri si idei pentru a le organiza

Petrecerile de absolvire: gadget-uri si idei pentru a le organiza

0 Shares
0
0
0

A sosit ziua cea mare: sarbatorim finalizarea unui ciclu important de studii, incununarea carierei scolare. Desigur, va exista o ceremonie in care va trebui sa ascundeti putin entuziasm in spatele solemnitatii si rigorii obligatiei pentru acest eveniment, dar dupa momentul oficial … Aici explodeaza bucuria, dorinta de a petrece!

Ei bine, daca vrei sa pregatesti o petrecere de absolvire la care cu siguranta poti invita prieteni, dar si, de ce nu, profesori si familie, sa le impartasesti bucuria ta (care in parte le-a fost si datorita lor); va fi bine sa te gandesti la asta din timp! Sunt multe lucruri de organizat, asa ca sufleca-ti manecile si cere si ajutorul altora.

Gadget-uri si idei pentru petrecerile de absolvire

Pregatirea unei liste de invitati este doar primul pas: invitatiile se vor dezvolta din lista. Bilete traditionale de hartie? Invitatie prin intermediul retelelor de socializare? Poate chiar un amestec dintre acestea doua prin care nu-i dezamageste pe cei mai in varsta si nu este prea formal pentru prietenii si rudele tinere. Aminteste-ti sa alegeti bine ora petrecerii, preferand poate un inceput de dupa-amiaza care sa multumeasca pe toata lumea, cu constientizarea faptului ca prietenii inimii vor sta probabil mult mai mult decat seara tarzie. Indica timpul estimat pentru ca tortul sa fie taiat din timp, pentru a te asigura ca toti oaspetii sunt prezenti la punctul culminant.

Poate ca cei mai multi dintre ei s-ar putea multumi cu un aperitiv si cateva tavi frumoase pline de mancare de casa sau comandate de la un serviciu bun de catering. In plus fata de mancarea servita, puteti achizitiona obiecte care raman oaspetilor, ca suvenir. Online veti gasi o multime de idei de cadouri pentru femei de pe Jubi.

In invitatii vei indica, de asemenea, locul; eventual usor de ajuns pentru oaspeti; ideal ar fi sa sarbatoresti acasa, daca ai curajul sa il amenajezi, sa faci curatenie  inainte si dupa petrecere! Dar un restaurant sau o parte din el ar putea fi solutia pentru a evita daunele si confuzia excesiva in casa.

In orice caz, mediul va fi decorat corespunzator, cu o abundenta de ghirlande si baloane colorate, dar si fire de lumini, combinand probabil predominanta albului traditional cu rosu, atingeri de culori clasice in functie de facultate: alb pentru Litere si Filosofie, Teologie si Magisteriu; albastru pentru jurisprudenta; negru pentru Inginerie si Arhitectura; rosu pentru diploma in Medicina si Chirurgie, rosu inchis in schimb pentru veterinar si farmacie; verde pentru stiinta si matematica si verde inchis pentru agricultura; galben pentru Economie si Afaceri si pentru unele Facultati de Statistica; gri pentru Psihologie si Pedagogie.

Nu uita de sticle! Nu va fi cazul sa va imbatati, dar nu puteti rata sampania, vinul spumant sau prosecco, in functie de buget … atata timp cat poti desface o sticla stralucitoare de sarbatorit, stralucitoare cum probabil simti, in pragul unei noi faze a vietii, poate in ajunul primului job.

In cele din urma: cel mai bine alegeti gadget-uri pentru absolventi care trezesc un zambet. Vrei sa ai o coroana de laur? O bentita pentru par cu doua antene care poarta in top doua mini-palarii de la absolventi (atingerea clasica).

Si nu uitati, oriunde are loc petrecerea de absolvire, sa plasati un album la intrare unde oaspetii isi pot scrie dedicatiile. Fraze emotionante sau amuzante, vei dori sa le revezi la sfarsitul petrecerii si mai ales in anii urmatori. Felicitari! Acum sti cum sa faci o petrecere de absolvire fantastica.

0 Shares
You May Also Like