Limba engleza usor de invatat

Limba engleza usor de invatat

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vreti sa va inscrieti la cursuri engleza in mod sigur va ganditi ca engleza este o lima grea pe care va este imposibil sa o invatati.

Ei bine este complet si siametral opus. Limba egleza se poate invata usor cu perseverenta si cu determinare si tot ceea ce trebuie sa faceti este sa fiti dedicati si hotarati, sa exersati sis a va faceti temele si sa tratati problema cat mai dezinvolt cu putinta si veti avea in mod sigur succes.

Asa cum am spus si mai sus engleza este o limba usor de invatat si tot ceea ce trebuie sa faceti este sa cititi acest articol pentru a va convinge.

Probabil ca un rol foarte important in schimbarile de preferinta legate de utilizarea unei limbi straine la nivel general, dupa incercarile nereusite de a inventa limbi noi precum esperanto care sa poata sarisface toate cerintele unei limbi pe care oamenii sa o considere perfecta fara niciun fel de exceptie cu reguli foarte usor de aplicat si cu un vocabular imprumutat din toate limbile care au circulatie internationala, este si usurinta cu care limba engleza se poate invata.

Limba engleza are un alfabet foarte simplu, mai exact pe cel mai simplu, pentru ca nu contine simboluri speciale, nu are virgulite, liniute si palarioare iar forma de plural este foarte simpla pentru ca se adauga consoana s la finalul cuvintelor cu mici exceptii desigur.

Substantivele nu au genuri, adjectivele nu se acorda iar verbul nu are conjugari dupa persoane, cu foarte putine exceptii si prin urmare cuvintele nu isi schimba forma si nu exista pronume de politete ori forme distincte la plural in asa fel incat ne vom adresa tuturor, atat pentru doar un interlocutor cat is pentru grupuri de interlocutori cu ajutorul aceluiasi pronume you. Cuvintele sunt in general scurte si se pot retine usor si limba engleza este logica si muzicala.

In imaginile pe care le gasim pe internet putea sa vedem si ariile vaste pe care le au vorbitorii de limba engleza indiferent ca aceasta este o limba oficiala, este a doua limba oficiala sau este prima limba straina pe care copiii o invata la scoala.

Sunt si exceptii in Afisca si cateva prin Eurasia, dar limba engleza este vorbita aproximativ pe tot globul. In plus sunt foarte multi tineri care ne marturisesc ca se simt marginalizati in grupurile de prieteni daca nu stiun limba engleza.
Invatarea unei limbi straine indiferent la ce varsta are loc aduce mai multe avantajel de socializare, lingvistice si cognitive dar si legate de sanatea pe care o are creierul uman pe termen lung.

Ajuta si la mentinerea si la dezvoltarea unor noi legaturi neuronale si mentine si memoria in stare de alterta si imbunatateste totodata si capacitatea de analiza si de a face conexiuni intre informatiile noi si invatarea unei limbi straine fiind comparata si cu antrenamentele fizice pentru corp aplicate de data aceasta pe creier.

De asemenea este recomandam ca studierea limbii engleze sa inceapa de la varste fragede pentru ca copiii invata mult mai repede limbile straine.

0 Shares
You May Also Like