Laptopuri refurbished de exceptie

0 Shares
0
0
0

Daca in viitorul apropiat vrei sa iti cumperi un laptop, cu siguranta trebuie sa cunosti cateva aspecte importante, inainte de a alege un model sau altul.

Trebuie sa stii in primul rand cati bani iti permiti sa cheltuiesti pentru a cumpara un laptop, apoi trebuie sa stii exact care sunt asteptarile tale de la echipament, iar astfel vei putea alege un laptop.

De exemplu, daca iti doresti un echipament performant dar care sa nu coste foarte multi bani, iti poti indrepta atentia cu incredere spre un laptop refurbished, iar in continuare vei putea descoperi cateva modele de astfel de echipamente care pot fi ideale pentru tine.

Laptopul FUJITSU LIFEBOOK P772 poate reprezenta alegerea ideala pentru tine, iar specificatiile tehnice ale acestuia pe care le vei vedea in continuare te vor putea ajuta sa alegi echipamentul:

Producatorul procesorului: Intel;

Modelul procesorului: Core i5 gen3;

Frecventa procesorului: 2,51 – 3 GHz;

Tipul placii video: OnBoard;

Capacitatea memoriei RAM: 4 GB;

Tipul memoriei RAM: DDR 3;

Diagonala ecranului: 12 inch;

Tipul display-ului: LED Edge Lighting;

Tipul mediului de stocare: HDD;

Capacitatea de stocare: 320 GB;

Formatul mediului de stocare: 2,5 inch;

Unitate optica: DVD-Writer;

Porturi – Interfete I/O VGA, DisplayPort, Retea (RJ-45), USB, Wi-Fi;

Sistem de operare: Windows 10 Home;

Tastatura laptop: Fara tastatura numerica.

In cazul in care consideri ca acest echipament nu este pe placul tau, poti sa iti indrepti atentia si spre un alt laptop refurbished, iar un alt exemplu bun ar fi modelul Dell Latitude 3340.

Pentru a stabili daca acesta este sau nu echipamentul ideal pentru tine, in cele ce urmeaza vei putea vedea care sunt specificatiile tehnice ale laptopului:

Producatorul procesorului: Intel;

Modelul procesorului: Core i3 gen4;

Frecventa procesorului: 1,51 – 2 GHz;

Nuclee si thread-uri pe CPU: 2 core (HT-4 thread);

Numarul de procesoare: (1) un procesor;

Capacitatea memoriei RAM: 4 GB;

Tipul memoriei RAM: DDR 3;

Tipul mediului de stocare: HDD;

Capacitatea de  stocare: 500 GB;

Formatul mediului de stocare: 2,5 inch.

Ei bine, acestea au fost doar doua exemple de laptopuri refurbished spre care iti poti indrepta cu incredere atentia oricand.

Un amanunt important de care trebuie sa tii cont este acela ca in cazul in care iti cumperi un produs refurbished, primesti o perioada de garantie pentru produsul respectiv, exact la fel ca si cum primesti in schimbul unui laptop nou.

Mai trebuie sa stii ca de regula laptopurile refurbished vin cu sistemul de operare instalat, dar si cu alte drivere foarte importante. Exista situatii in care se pot gasi laptopuri refurbished la preturi foarte atractive, si car pot avea chiar si un antivirus instalat.

Asadar, daca stai sa tii cont de toate aceste aspecte, cu siguranta ajungi rapid la concluzia ca solutia cea mai indicata pentru tine este aceea de a-ti cumpara un laptop refurbished.

Daca buzunarul iti permite, poti sa te orientezi si spre un echipament nou, asa cum poti alege si unul second hand in cazul in care nu vrei sa cheltuiesti foarte multi bani pentru achizitionarea laptopului.

0 Shares
You May Also Like