Hotel Delta Dunării, Paradisul celor care iubesc natura

0 Shares
0
0
0

 

Lebăda Luxury Resort alb ca zăpada și de 5 stele, este considerat pe bună dreptate, singurul Hotel Delta Dunării cu adevărat de lux. Construit pe malul râului care curge plin, este înconjurat de spații verzi bine întreținute, o promenadă și o plajă de-a lungul unei piscine turcoaz. Hotelul modern găzduiește camere de diferite niveluri de confort, săli de conferințe, un restaurant cu terasă, un bar, Spa și piscină, servicii de lux și la pescuit, locuri de joacă pentru copii, parcare, servicii stomatologice și multe altele. Hotelul de calitate oferă confortul necesar pentru o vacanță relaxantă, oferind în același timp o varietate de forme de comuniune cu natura și acces la cele mai populare atracții ale Deltei Dunării.

Hotel Delta Dunării – Facilități turistice

Printre facilitățile turistice obişnuite la Hotel Delta Dunării se numără prânzul în cadrul Resortului, turul resortului Lebăda, masaj de relaxare în Deltă, acces la toate facilitățile resortului. Cu peisajele sale uluitoare și o biodiversitate deosebită în anotimpurile calde, Delta Dunării atrage un număr mare de turiști din toate colțurile lumii, care doresc să descopere celebra rezervație a biosferei. Delta Dunării oferă un habitat pentru 30 de specii de păsări. Există o floră bogată și aerul este foarte curat. Aici te poți bucura efectiv de cel mai pur aer din România. Măsurătorile au arătat că aerul din Delta Dunării este chiar mai curat decât în ​​regiunea muntoasă. Locuitorii regiunii, cu moștenirea lor culturală, obiceiurile și tradițiile care au supraviețuit trecerii timpului, atrag din ce în ce mai mulți turiști în Delta Dunării. Vizitatorii pot descoperi cum să pescuiască folosind metode vechi de o sută de ani, pot vizita un muzeu dedicat bărcilor de pescuit sau pot afla despre canotorul român de renume mondial Ivan Patzaichin, câștigător a patru medalii de aur și trei medalii de argint la Jocurile Olimpice, care a navigat. în regiunea în care s-a născut.

Hotel Delta Dunării – Facilități de 5 stele

Te poți bucura de vacanțe de neuitat într-un peisaj uluitor și într-un hotel Delta Dunării deosebit. Fiecare cameră are baie privată cu uscător de păr, minibar, TV LCD prin cablu și vedere la Dunăre sau la piscină. Hotelul Lebăda oferă o piscină mare în aer liber, camere cu aer condiționat, balcon și preparate din bucătăria tipic românească. Este disponibil și WiFi gratuit. Îți poți parca mașina gratuit la hotel, poți face excursii cu barca pe Dunăre la un cost suplimentar.  Acest Hotel Delta Dunării este recomandat celor care doresc să profite la maximum de vacanță și să se relaxeze, să trăiască cele mai frumoase momente din Delta Dunării, să descopere toate secretele și surprizele plăcute oferite de această destinație exotică. Delta Dunării este cea mai mare din Europa. Teritoriul deltei este locul unde începe viața, unde poți oferi o reluare bună a plăcerii, într-o interacțiune fantastică între deltă și Marea Neagră. La întâlnirea cu Delta, vei rămâne un etern spectator și parte a celui mai frumos spectacol pe care natura ți-l poate oferi. Restaurantul confortabil cu o terasă de vară servește preparate din bucătăria românească și internațională, precum și specialități din pește de apă dulce. În plus, oaspeții se pot bucura de o selecție impresionantă de vinuri românești selectate, care sunt asortate cu mese gourmet de către personalul atent și prietenos al hotelului.

0 Shares
You May Also Like