De ce apar erorile 404 si ce fac agentiile SEO pentru a le preveni?

0 Shares
0
0
0

Cine nu isi doreste sa scape de erorile 404, atat de frecvente in randul site-urilor incepatoare? Cu siguranta oricine, nu-i asa? Cu toate acestea, problemele de acest gen pot fi rezolvate cu ajutorul unei agentii SEO, care va incerca sa rezolve cauzele ce au dus la astfel de erori.

Tocmai de aceea, daca si dumneavoastra va confruntati cu erorile 404, in articolul de astazi va vom prezenta motivele pentru care acestea apar, dar si ceea ce trebuie sa faceti pentru a le preveni.

Continutul scos

In cazul in care ati eliminat continutul din cadrul paginii respective, este normal ca in momentul in care un utilizator o va accesa, sa apara eroarea 404. De aceea, pentru a va asigura ca nu va confruntati cu astfel de probleme, este foarte important sa verificati permanent continutul site-ului, astfel incat acesta sa fie mereu acolo, corect gramatical si usor de citit.

Poate ca acum nu ii dati importanta, insa, de-a lungul timpului, acesta isi va spune cuvantul. In plus, un content bun este apreciat nu doar de catre utilizatori, ci si de catre Google, asadar, daca pana acum ati ocolit acest subiect, va sugeram sa ii oferiti putina atentie.

Arhitectura site-ului

Un alt motiv care conduce la aparitia erorilor 404 este chiar determinat de modificarea arhitecturii site-ului. In cazul in care veti face schimbari majore cu design-ul site-ului, este foarte posibil sa va confruntati si cu astfel de probleme, tocmai pentru ca structura de link-uri poate fi afectata.

De aceea, inainte de a face modificari destul de proeminente, va sugeram sa aveti o atentie deosebita si structurii link-urilor, caci, la cea mai mica scapare, este posibil sa aveti anumite neplaceri.

Tastarea gresita a link-ului

Ultimul motiv pe care il vom dezbate in cadrul acestui articol este chiar tastarea gresita a link-ului. Desi poate parea un motiv banal, ce nu se poate intampla, insa, chiar daca poate parea destul de amuzant, acesta este unul dintre cele mai intalnite motive care duc la aparitia erorilor 404.

De asemenea, si atunci cand realizati respectivele link-uri aveti grija ca acestea sa fie corecte si fara greseli de scriere, pentru a va feri cat mai mult de astfel de neplaceri.

Nu uitati sa fiti atent si la cuvintele inserate in cadrul link-ului, dar si modalitatea prin care acestea au fost realizate. Este esential ca acestea sa fie corecte si valabile, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru utilizatori.

In finalul articolului

Chiar daca mai sus am mentionat doar trei motive din cauza carora apar erorile 404, exista mult mai multe cauze care duc la aceasta problema.

Tocmai de aceea, in cazul in care va confruntati cu astfel de neplaceri, firma SEO ProjectMedia va sta permanent la dispozitie, aceasta avand alaturi cele mai bune instrumente si cele mai bune minti menite sa va scape de problemele tehnice ale site-ului cat mai repede posibil. Tot ce aveti de facut este sa ne contactati chiar acum, iar noi ne ocupam de restul problemei!

0 Shares
You May Also Like