Cum să alegi pietrele semiprețioase în funcție de zodie - optează pentru bijuterii potrivite cu personalitatea ta astrologică

Cum să alegi pietrele semiprețioase în funcție de zodie – optează pentru bijuterii potrivite cu personalitatea ta astrologică

0 Shares
0
0
0

Dacă vrei să porți bijuterii care să-ți reflecte personalitatea și să-ți aducă beneficii, atunci trebuie să iei în considerare pietrele semiprețioase potrivite pentru zodia ta. Nu fiecare piatră este potrivită pentru fiecare zodie, dar fiecare zodie are anumite pietre care se potrivesc în mod natural cu caracteristicile sale.

Îți prezentăm o selecție a celor mai populare pietre semiprețioase asociate cu fiecare zodie.

Berbec

Berbecii sunt plini de energie, curaj și impulsivitate. Acestora le se potrivesc bijuteriile cu pietre semiprețioase în culori vii, precum rubinul, diamantul sau zirconiul, care le vor aduce inspirație și le vor intensifica intuiția. De asemenea, jadul roșu le poate ajuta să se calmeze și să se concentreze.

Taur

Taurii iubesc luxul, valorile materiale și stabilitatea. Aceștia se pot bucura de beneficiile topazului, smaraldului sau safirului. Cristalul quartz roz va avea un efect calmant și va ajuta și la creșterea stimei de sine.

Gemeni

Gemenii sunt persoane energice și curioase, care își doresc să exploreze lumea înconjurătoare. Aceștia se potrivesc cu agatul multicolor sau cu perla, care îi vor ajuta să-și dezvolte creativitatea și să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare.

Rac

Racii sunt caracterizați de sensibilitate, empatie și loialitate față de cei dragi. Acestora le sunt recomandate pietrele semiprețioase de la Magazinuldepietre.ro de culoare deschisă cum ar fi perla, agatul alb sau chihlimbarul, care le vor aduce echilibru emoțional.

Leu

Leii sunt indivizi puternici, creativi și conștienți de sine, iar pentru aceștia pietrele potrivite sunt citrinul, zirconiul sau diamantul. Aceste pietre vor amplifica încrederea în sine și creativitatea.

Fecioară

Fecioarele sunt cunoscute pentru atenția lor la detalii, inteligența și perfecționismul lor. Acestora le sunt recomandate pietre semiprețioase cum ar fi agatul gri sau jadul verde, care le vor ajuta să-și mențină echilibrul emoțional și să-și îmbunătățească starea de spirit.

Balanță

Balanțele sunt considerate a fi armonioase, elegante și echilibrate, astfel încât pietre semiprețioase precum chihlimbarul, safirul sau ametistul vor fi ideale pentru a oferi acestora pace mentală și puritate spirituală.

Scorpion

Scorpionii sunt persoane puternice, independente și pasionale. Acestora le sunt recomandate pietrele semiprețioase precum turmalina neagră, agatul negru sau obsidianul, care le ajută să-și canalizeze puterea interioară.

Săgetător

Săgetătorii sunt optimiști și aventuroși, plini de inițiativă și energie. Acestora le sunt recomandate pietre semiprețioase de culoare albastră, cum ar fi ochiul de tigru, amazonitul sau turcoazul, acestea vor avea un efect calmant și vor ajuta la dezvoltarea spirituală.

Capricorn

Capricornii sunt considerați persoanele responsabile și ambițioase, iar pietrele semiprețioase care li se potrivesc sunt onixul, ametistul și citrinul, acestea vor stimula energia creativă și vor dezvolta intuiția.

Vărsător

Vărsătorul, Purtătorul de Apă, beneficiază de o selecție orbitoare de pietre semiprețioase pentru a-și însufleți și îmbogăți viața. Ametistul poate aduce echilibru și liniște pentru acest semn de aer, atenuând stresul și susținând activitățile intelectuale. Onixul luminează puterea interioară și curajul, ajutând să dea putere ambițiilor Vărsătorului. Așadar, indiferent de nevoi, există o piatră semiprețioasă care reprezintă un adaos excelent pentru Vărsător – fie ca parte a unor bijuterii, fie doar pentru contemplare.

Pești

Pentru persoanele din zodia Pești, pietrele semiprețioase, cum ar fi piatra lunii și acvamarinul, sunt ambele opțiuni perfecte. Se spune că piatra lunii promovează intuiția și dragostea, caracteristici pe care mulți Pești le posedă în mod natural. În mod similar, acvamarinul ajută la stimularea curajului la Pești, oferind vibrații calme și un memento blând pentru a rămâne cu picioarele pe pământ. 

Pietrele semiprețioase, sau pietrele prețioase și mineralele semiprețioase, așa cum sunt denumite uneori, sunt mult mai abundente în natură decât pietrele prețioase precum rubinele, smaraldele și diamantele. Pietrele semiprețioase pot fi găsite peste tot în lume, de la cele mai comune pietre, precum cuarțul și onixul, până la modele mai rare, precum safirele și pietrele lunii. Mulți oameni preferă pietrele semiprețioase datorită gamei lor unice de culori și forme, ceea ce le face perfecte pentru a oferi o notă personalizată bijuteriilor alese.

 

Sursa foto: Unsplash.com

0 Shares
You May Also Like