Cele mai importante criterii de alegere a unui ceas inteligent

Cele mai importante criterii de alegere a unui ceas inteligent

0 Shares
0
0
0

Ceasul inteligent este un gadget de care cu siguranta avem nevoie cu totii in viata de zi cu zi, iar acest articol va aduce la cunostinta care sunt cele mai importante functii ale unui astfel de gadget.

Indiferent ca va ganditi sa cumparati un ceas inteligent pe care sa il purtati personal, sau ca doriti sa alegeti un astfel de gadget pe care sa il oferiti cadou, este foarte important sa stiti ce si cum sa alegeti.

Din acest motiv, am pregatit un scurt ghid in randurile care urmeaza, care va poate ajuta sa faceti alegerea cea mai potrivita in ceea ce priveste alegerea unui ceas inteligent.

  1. Bugetul

Fara doar si poate, prima data trebuie sa stiti cati bani aveti la dispozitie, pentru a putea stii spre ce astfel de gadgeturi merita sa va indreptati atentia. Exista ceasuri inteligente care costa doar cativa zeci de dolari, iar altele au preturi de cateva sute de dolari sau chiar mai mult.

Stabiliti-va un buget, iar ulterior indreptati-va atentia dpar spre ceasuri inteligente care se incadreaza in bugetul pe care il aveti la dispozitie. Puteti alege un smartwatch Huawei de ultima generatie cand bugetul nu reprezinta o problema, sau puteti alege un alt smartwatch chinezesc la un pret redus, cand aveti un buget mic.

  1. Sistemul de operare

In mod evident, in ceea ce priveste caracteristicile ceasului inteligent, sistemul de operare al acestuia este cel mai important aspect pe care trebuie sa il luati in considerare. Este deosebit de important sa va indreptati atentia spre un smartwatch care are sistemul de operare cu compatibil cu telefonul pe care il detineti.

Trebuie sa stiti ca exista astfel de gadgeturi care sunt compatibile doar cu iOS, doar cu Android, sau cu ambele. Exista de-asemenea ceasuri inteligente care sunt compatibile si cu Windows. Daca alegeti un smartwatch compatibil cu iOS si Android de exemplu, puteti sa schimbati oricand sa va inlocuiti iPhone-ul cu un telefon Android sau invers, fara a va face griji ca smartwatch-ul nu functioneaza.

  1. Autonomia bateriei

La fel ca atunci cand aveti nevoie de un nou smartphone, si cand intentionati sa va cumparati un ceas inteligent este foarte important sa tineti cont de automomia bateriei, care pentru unele dispozitive este de 24 de ore, pentru alte modele este de 48 sau 96 de ore, in timp ce alte ceasuri au autonomie mai mare.

Aceste baterii pot fi incarcate cu dispozitive speciale magnetice sau folosind un cablu USB, deci nu va fi nevoie sa schimbati bateria ca la un ceas de mana clasic.

  1. Senzori

Fiecare ceas inteligent are anumiti senzori, cum ar fi senzor de temperatura, busola, GPS, senzor de altitudine. Cu cat un astfel de gadget are mai multi senzori, cu atat mai mult va costa.

De mentionat este faptul ca daca doriti un smartwatch cu diferiti senzori, puteti opta pentru produse de la Samsung, Garmin, Apple sau puteti de-asemenea opta pentru un smartwatch Huawei. Exista si alti producatori, insa ceasurile acestor branduri amintite anterior sunt renumite la nivel mondial.

  1. Design

Cu siguranta si designul este un factor important pe care trebuie sa il luati in vedere atunci cand alegeti un astfel de gadget. Puteti opta pentru un ceas inteligent cu design futurist, sau puteti alege un asemenea accesoriu care are un design elegant sau sport.

Iata asadar care sunt cei mai importanti 5 factori pe care trebuie sa ii luati in considerare in momentul in care aveti de gand sa va indreptati atentia spre un ceas inteligent pe care il puteti folosi in foarte multe scopuri datorita functiilor pe care le are.

0 Shares
You May Also Like