Ce trebuie sa stii despre dispozitivele Apple

Ce trebuie sa stii despre dispozitivele Apple?

0 Shares
0
0
0

In momentul de fata, Apple este unul dintre cei mai importanti producatori de pe piata de telefoane mobile, daca nu chiar cel mai important brand.

Majoritatea celor care au nevoie de un smartphone nou, mai intai de toate se gandesc la un model iPhone, de la Apple. Unii isi aleg un asemenea model, pe cand cei care nu isi permit un model iPhone, isi indreapta atentia spre alte dispozitive de pe piata.

Terminalele iPhone sunt cu adevarat speciale si pentru ca au un sistem de operare iOS, diferit de sistemul de operare Android.

Numai atunci cand hardware-ul si software-ul sunt proiectate impreuna pot functiona cu adevarat impreuna.

Echipele Apple proiecteaza cele mai bune produse din lume, cu cele mai inovatoare afisari, chipseturi, camere foto, sisteme de operare si servicii. Dar la fel de important, echipele colaboreaza astfel incat toate componentele iPhone sa functioneze impreuna eficient si frumos.

In timp ce acest lucru ar putea parea o modalitate evidenta de a lucra, nici un alt smartphone nu este facut in acest fel, iar acest lucru face diferenta.

Acest lucru inseamna ca echipa de camere poate lucra cu echipa de procesoare pentru a mobiliza puterea lui A12 Bionic. Deci, atunci cand impuscati o lovitura, ISP si Neural Engine identifica fete in cadru. Detectati caracteristici specifice. Si optimizati pentru iluminare, balansul de alb si mai mult inainte de a atinge chiar si obturatorul.

Acesta este genul de lucruri despre nici macar nu stiati ca se intampla. Vedeti doar rezultatul, dorinta pe care ati avut-o, cu mai multe detalii, culoare reala si o gama dinamica decat ati crede ca este posibil dintr-un smartphone.

principiile principale ale celor de la Apple

“Credem ca viata privata este un drept fundamental al omului”. Acesta este unul dintre principiile principale ale celor de la Apple. De aceea, specialistii proiecteaza terminalele iPhone de la sol pentru a va pastra informatiile personale private si sigure. Si este unul dintre lucrurile care pune iPhone-ul in fata multor alte branduri.

De exemplu, fiecare nou iPhone vine cu Face ID, cea mai sigura autentificare faciala intalnita vreodata intr-un smartphone. Datele folosite pentru a va identifica sunt criptate si protejate de enclava securizata. Aceasta este o parte discreta a chipului, astfel incat datele dvs. nu pot fi accesate de iOS sau de aplicatii. Si nu este stocata pe serverele Apple sau sustinuta la iCloud. In schimb, se afla pe dispozitivul dvs., impreuna cu dvs., de unde apartine.

Acelasi principiu este valabil si pentru Apple Pay, care este si mai sigur decat utilizarea cardului dvs. fizic. Si Maps, care prelucreaza datele necesare navigarii prin navigatie si o asociaza cu identificatori aleatorii, deci nu poate fi legata de ID-ul dvs. Apple. Lista continua. De fapt, niciun alt smartphone nu face atat de mult pentru a va proteja confidentialitatea.

iPhone este construit pentru a fi folosit. Si reutilizate. iPhone-ul este fabricat din materiale exceptionale, cum ar fi otel inoxidabil chirurgical, aluminiu din industria aerospatiala si cea mai durabila sticla din industrie. Ca urmare, iPhone-ul dureaza mai mult si detine un procent mult mai mare din valoarea sa decat orice alt smartphone. De aceea, multe dispozitive mai vechi se adreseaza prietenilor si familiei in locul depozitelor de deseuri – si aceasta este cea mai buna forma de reciclare.

Atunci dispozitivele iPhone ating sfarsitul duratei de viata, compania recicleaza atat de multe telefoane cat poate. Pentru a face acest lucru, inginerii de la Apple au construit un robot sofisticat numit Daisy pentru a dezasambla modelele de iPhone folosite in partile componente. Acest lucru le permite inginerilor Apple sa recupereze mai multe materiale cu o puritate mai mare decat in ​​cazul metodelor conventionale de reciclare. Si este posibil sa se poata folosi aceste materiale in produse noi, care urmeaza sa fie scoase pe piata mai apoi.

iPhone este proiectat pentru toata lumea. Mai marii companiei cred ca toata lumea ar trebui sa poata face ceea ce le place cu un model iPhone. Asa ca au construit dispozitivele in acest fel, cu caracteristici puternice de accesibilitate care functioneaza chiar din cutie.

cititorul de ecran VoiceOver

De exemplu, cititorul de ecran VoiceOver va permite sa stiti ce se intampla pe iPhone, chiar daca nu vedeti ecranul. Facute pentru dispozitivele auditive pentru iPhone ofera o calitate exceptionala a sunetului pentru apeluri si muzica. Si il poti cere pe Siri sa faca tot felul de lucruri – cu vocea ta sau doar prin scriere.

De asemenea, Apple le ofera dezvoltatorilor instrumentele necesare pentru ca aplicatiile lor sa functioneze pentru cea mai larga gama de persoane, dat fiind faptul ca tehnologia este cea mai puternica atunci cand imputerniceste pe toata lumea.

Aplicatiile iPhone va ajuta sa deveniti mai creativi. Faceti lucrurile pe care sunteti pasionati. Si ridicati-va experientele de zi cu zi. Inainte de aparitia unei noi aplicatii sau a unei actualizari in App Store, echipa Apple ofera o unitate de testare. Ei ajuta sa se asigure ca face ceea ce spune ca face. Examinati aplicatia pentru malware si virusi. Si confirmati ca dezvoltatorul a fost de acord cu regulile stricte privind confidentialitatea.

Nu este nici un accident ca cele mai bune aplicatii din lume isi fac debutul pe App Store. Dezvoltatorii iubesc crearea de aplicatii pentru iPhone pentru ca brandul le ofera acces la cele mai avansate tehnologii din industrie. Ele pot face atat de mult cu aplicatiile iPhone. Si puteti face mult mai mult cu iPhone-ul.

iPhone functioneaza frumos cu fiecare alt dispozitiv Apple. Fiecare produs Apple pe care il utilizati este conectat ca parte a unui ecosistem. Deci, daca aveti mai mult de un dispozitiv, este o experienta uimitoare.

Echipa Apple de asistenta este construita in jurul ideii ca uneori doriti doar sa discutati cu o persoana adevarata. O persoana care este experta in toate lucrurile iPhone.

Brandul Apple are oameni de genul asta, pentru ca face hardware si software. Deci, daca aveti nevoie de ajutor in ceea ce priveste configurarea, repararea sau problema software-ului sau daca doriti sa invatati cum sa faceti mai multe lucruri cu iPhone-ul dvs., cu siguranta veti fi ajutati de catre specialistii Apple.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante si interesante lucruri de mentionat in legatura cu dispozitivele iPhone.

0 Shares
You May Also Like