Care sunt cele mai bune unelte SEO?

Care sunt cele mai bune unelte SEO?

0 Shares
0
0
0

Sa ai un continut bun si produse excelente este un lucru de vis, insa daca nu va cunoasteti competitorii, lucrurile nu mai sunt atat de usoare. Acest lucru pune o intrebare: aveti intr-adevar tot timpul si energia din lume pentru a afla modul de a actiona al concurentilor dvs?

In cazul in care raspunsul este negativ, este important sa aveti un arsenal de instrumente care sa va ajute pe parcurs sa iesiti la suprafata. Din fericire exista cateva resurse online care va vor ajuta sa gasiti cu adevarat puterea si slabiciunile concurentului dvs. Iata cateva dintre cele mai bune instrumente seo care va ajuta sa obtineti avantaje in fata concurentilor dvs.

Va recomandam best seo spy tools un site de unde te poti abona la cele mai bune tooluri SEO la cele mai mici preturi.

Topsy – Daca sunteti un utilizator avid de Twitter, aceasta este o resursa excelenta pe care sa o utilizati. Analiza datelor este cheia succesului pentru o multime de companii. Topsy va ofera o perspectiva excelenta in cautarea in tweet-urile concurentilor dvs. inca de la inceput. Acest lucru este minunat deoarece puteti vedea tendinte diferite care au loc in ceea ce priveste retweets, raspunsuri si multe altele.

Descoperirea celor mai trending tweets va va arata piata concurentei si aproape orice sanse pe care acestia nu le pot atinge. Un alt mare avantaj este cunoasterea link-urilor de top din ultimele 25 de ore. Totul, de la viteza, varf si valori, toate sunt cantarite, astfel incat sa puteti afla ce rezoneaza cu adevarat.

SE Ranking – Acesta este un site minunat pentru a afla ce concurenti domina pe motorul de cautare. Veti afla cu ajutorul acestui instrument ca puteti masura pana la cinci proiecte diferite pe site pentru a vedea clasarea pe regiuni tinta si motoare de cautare. Puteti obtine chiar si  informatii cum ar fi previziunile de trafic, vizibilitatea site-ului web si chiar datele de pe prima pagina. Este bine sa aveti o viziune zilnica a acestor statistici, astfel incat sa puteti face progrese in lupta cu concurentii dvs.

De asemenea, veti gasi cu timpul imbunatatirile si punctele tari ale concurentei. Descoperiti cu adevarat ce termeni-cheie si ce pagini interioare / subdomenii functioneaza bine cu motorul de cautare, astfel incat sa puteti face unele ameliorari SEO necesare pentru longevitatea site-ului. In plus, exista o aplicatie pentru utilizatorii de iPhone si Android care doresc sa verifice statisticile lor in deplasare. Perfecta pentru calatorul de zi cu zi.

InfiniGraph – identificarea tendintelor in departamentul social media este extrem de importanta, deoarece aceste tipuri de lucruri devin virale. Ce este un subiect fierbinte pe social media devine cu usurinta o noutate in toata lumea, si asta conteaza mult pentru o afacere.

InfiniGraph este un instrument seo care pune in evidenta decalajul dintre interactiunile dintre consumatori si clienti in timp real si in acelasi timp foloseste un sistem special de directionare pentru a gasi tendinte si continut unic care sunt relevante chiar in momentul accesarii lui. Veti dezvolta o mare campanie prin aflarea principalilor factori care influenteaza inteligenta sociala. Aceste cuvinte cheie va vor ajuta sa va intreceti competitorii si sa aflati ce prefera publicul tinta.

0 Shares
You May Also Like
Tipuri de web design

Tipuri de web design

Proiectarea web este procesul de creare a site-urilor web. Inglobeaza mai multe aspecte diferite, inclusiv aspectul paginii web,…