Cand iti poti crea un blog personal?

Cand iti poti crea un blog personal?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta, in cazul in care esti acel gen de persoana care prefera sa isi petreaca timpul liber stand la calculator, decat mergand prin cafenele sau prin alte locatii, ai putea sa iti petreci timpul intr-un mod mai util stand la calculator.

Ai putea in acest sens, sa te gandesti cat se poate de serios sa iti creezi un blog personal, pe care sa postezi fel si fel de articole, despre pasiunile tale de exemplu, despre activitatile pe care le desfasori in viata de zi cu zi, sau de ce nu, ai putea sa iti postezi gandurile si toate lucrurile pe care le visezi.

A crea un blog personal, cu siguranta nu este o problema foarte mare, asa ca nu vei avea mari batai de cap, atata timp cat vei respecta anumiti pasi care sunt foarte simpli, si atata timp cat vei folosi instrumentele necesare.

Chiar daca nu vei avea mari cunostinte despre blogging, vei putea avea succes in mediul online, daca articolele tale vor fi foarte interesante, si va fi de mare interes pentru publicul tinta.

Ei bine, daca intr-adevar te-ai gandit ca a sosit momentul sa iti creezi blogul, atunci mai intai de toate va trebui sa achizitionezi un domeniu, dar si un spatiu de Gazduire Web – Gazduire Enterprise.

Aceste doua elemente sunt extrem de importante, asa ca numele de domeniu trebuie sa il alegi cu o foarte mare atentie, iar serviciul de web hosting trebuie sa fie de cea mai buna calitate pentru ca site-ul sa se incarce rapid, si sa functioneze perfect.

Deasemenea, este foarte important sa optezi pentru un provider de web hosting, care iti va asigura o functionare optima a serviciilor care sa aiba un uptime de minim 99%, asta insemnand ca cel putin 99% din timp blogul tau va functiona fara probleme.

Aici trebuie sa stii faptul ca vei putea opta si pentru un web hosting gratuit, dar si pentru un web hosting pentru care va trebui sa platesti abonament, insa de regula web hostingurile gratuite nu sunt de cea mai buna calitate, asa ca va trebui sa cauti o solutie pentru a plati un abonament bun pentru servicii de cea mai buna calitate.

Va trebui mai apoi sa alegi tema blogului, iar pentru asta a trebui sa te gandesti foarte mult la publicul tinta pe care vrei sa il abordezi, si caruia vrei sa te adresezi.

Apoi, va trebui sa stabilesti care este nisa blogului, iar odata aleasa nisa blogului, va trebui sa ai un continut care sa se axeze pe domeniul de activitate respectiv.

In cazul in care vei posta mereu continut de cea mai buna calitate, vei posta destul de des si vei posta ceea ce ii intereseaza pe consumatori, atunci cu siguranta incetul cu incetul, blogul tau va incepe sa aiba traficul la care visezi.

Plus de asta, vei putea sa apelezi si la o agentie de optimizare seo, care sa iti optimizeze blogul pentru motoarele de cautare, iar astfel, acesta va fi pozitionat rapid in prima pagina cu rezultate Google, ceea ce inseamna automat ca blogul tau va avea mult mai multi vizitatori unici.

0 Shares
You May Also Like