Calatoreste cu stil in orice locatie

Calatoreste cu stil in orice locatie

0 Shares
0
0
0

Este perioada vacantelor si fiecare dintre noi dorim sa mergem in locuri frumoase. Sunt oameni care prefera linistea, la fel cum sunt alte persoane care iubesc galagia, muzica si petrecerile.

Cred ca toate acestea mai vin si de la locul de munca pe care il ai, de la cat de tare te consuma sau nu. Bine, nu are sens sa amintesc faptul ca atunci cand vii mai obosit sau dezgustat de la job este clar ca acela nu este pentru tine, deoarece nu despre asta vreau sa va scriu azi. In acest moment, cum spuneam, alegem vacanta.

Alegem sa zburam in vreo alta tara sau sa stam lenes la plaja pe nisipul din Vama Veche. Alegem cu inima sau din curiozitatea. Alegem dupa ce tip de buget avem sau dupa cat si cum ne dorim pentru mai departe.

Eu una sunt undeva la o rascruce, deoarece in acest moment, am atatea vise si atatea destinatii in minte, insa timpul nu tine neaparat cu mine.  Cum ar trebui sa procedez si in care din multitudinea de trollere de lux ar trebui sa imi asez dorintele, astfel incat, ajunse sa stele, sa se transforme mai repede in realitate?

Stii tu solutia pentru asta? A mai incercat cineva sa atinga toate stelele?

Pamantul  este atat de mare si atat de frumos, are o serie de optiuni de calatorie si atat de multe de impartasit. Atatea curiozitati si atatia oameni de cunoscut.

De fiecare data cand alegi un loc, e cazul sa iei in calcul atat istoria, cat si obiceiurile. Scopul unei calatorii consta in cunoastere, in acceptare. Calatorim sa invatam despre noi, alaturi de persoanele pe care le intalnim, confruntand ceea ce ni se potriveste sau nu.

Ca sa vezi cu adevarat ce inseamna Italia sau poate Irlanda, Franta sau Belgia, ar trebui sa aloci o vreme printre localnici, sa te confrunti cu realitatea locurilor. Da sanse prezentului. Vacantele sunt pentru vise implinite si pentru alte vise ce se vor scrise intru realitate. Sunt pentru soare si ganduri senine. Calatoreste cu stil!

0 Shares
You May Also Like