Avantaje ale utilizarii unei tablete pentru munca

Avantaje ale utilizarii unei tablete pentru munca

0 Shares
0
0
0

Exista diferite dispozitive care ne ajuta sa ne completam activitatile si sarcinile zilnice. Acesta este cazul tabletelor si smartphone-urilor. Buna utilizare a unei tablete la locul de munca, faciliteaza indeplinirea sarcinilor si creste productivitatea, apoi enumeram cateva dintre avantajele oferite de utilizarea acestora:

  1. Portabilitate: Tabletele, datorita greutatii reduse si dimensiunilor compacte, sunt mult mai usor de transportat decat un computer personal, ceea ce le face ideale pentru efectuarea calatoriilor de afaceri, a iesirilor rapide sau a intalnirilor de grup.
  1. Gata de utilizare: in mod regulat timpul de pornire este rapid, iar majoritatea modelelor noi, pot dura mult timp in modul de repaus, permitand utilizatorului sa o acceseze rapid, fie sa iei notite, sa faci fotografii sau sa revizuiesti documente.
  1. Functionalitate: in prezent exista un numar mare de modele si marci pe piata, care ne permit sa indeplinim de la functii de baza, cum ar fi verificarea si trimiterea de e-mailuri, navigarea pe Internet si utilizarea unor aplicatii de afaceri.
  2. Agilitate: In ziua de azi, avem un smartphone, acel companion inseparabil ne ajuta sa rezolvam munca in asteptare in mod repetat, dar de cate ori este necesar sa scriem un e-mail lung sau sa editam un fisier, scrierea sau editarea este dificila pentru noi pe acest dispozitiv. Tabletele sunt dispozitivul ideal, deoarece ne permite sa participam la antrenamente in afara biroului intr-un mod mai robust, fara a fi nevoie sa recurgem la computer.
  1. Agenda de calatorie: Datorita cartilor electronice, agendelor si aplicatiilor pentru a lua note electronice, o tableta inlocuieste fara probleme cateva dintre elementele pe care le incarcam frecvent in timpul transferurilor atunci cand plecam intr-o calatorie sau esti intr-o calatorie de afaceri si tine loc de notebook-uri, agende, pixuri, carti etc.

Utilizarea acestui dispozitiv ca resursa in atentia acordata responsabilitatilor zilnice de lucru, ne ajuta sa mentinem sincronizarea cu problemele de afaceri, sa participam la probleme importante in afara biroului si, uneori, poate deveni chiar principala resursa atunci cand inlocuim echipamentul computerului.

Desigur, acest ultim punct depinde de capacitatile dispozitivului nostru. La sfarsitul zilei, alegerea modelului ideal se bazeaza pe nevoile fiecarui utilizator, precum si pe bugetul pe care doriti sa il investiti in acest dispozitiv.

Vezi tableta Veidoo T12, Octa Core 1.6Ghz, 10.1”, Android 10, 2GB DDR4, 32 GB, 4G.

  • Tablet VS Smartphone, pentru care sa optezi?

Desi tableta are o dimensiune ceva mai mare decat un smartphone sau un iPhone, nu exista diferente majore in ceea ce priveste portabilitatea. Desigur, cu ea nu poti vorbi la telefon. Iar acest lucru care poate parea un dezavantaj este ceea ce face principala diferenta intre ambele dispozitive. La aceasta trebuie sa adaugam ca scrisul este mult mai usor pe o tableta decat pe un smartphone.

Le poti avea pe amandoua si se completeaza foarte bine. Daca intrebarea este care dintre ele sa se cumpere- speram ca acest articol a clarificat ceea ce este o tableta si ce este un telefon mobil, astfel ajutandu-te sa te orientezi in achizitia ta.

Cat de pregatit este Android pentru telemunca?

In cateva saptamani in care activitatea de munca a mii de companii s-a schimbat , ne-am pus cateva intrebari despre compatibilitatea Android. Telemunca , lucru pe care multi dintre noi il facem de ani de zile, a izbucnit cu atata forta pe cat de obligatoriu impusa de situatia mondiala actuala. Aproape la cursa si fara pregatire prealabila, multe companii si organisme oficiale au decis sa faca saltul .

Echipamentele de la birou , mai mult sau mai putin avansate tehnologic, nu sunt intotdeauna portabile . Aici este de mare importanta echipamentul pe care il avem acasa. Daca aveti un computer, nu ar trebui sa aveti o problema, indiferent de sistemul de operare al acestuia. Dar daca computerul dvs. de acasa este o tableta Android, aveti in continuare o problema pentru a va putea efectua tele-munca.

Vrem sa vedem, sau nu, Windows ca platforma este prezent intr-un procent foarte mare de computere din lume. Prin urmare, practic, tot software-ul se bazeaza pe utilizarea prin acel sistem de operare, cu „adaptari” si la macOS in multe cazuri. Insa, pe langa nenumarate aplicatii, sunt putine programe profesionale sau specifice companiei pe care le gasim sa functioneze de pe platforma Android, ceea ce complica posibilitatea de a lucra la  distanta.

Desi Windows ar fi un esec in dezvoltarea sa pentru smartphone-uri, Microsoft nu a renuntat la idee. Datorita platformelor sale, a reusit sa ajunga la un dispozitiv la fel de versatil precum tableta . Dispozitivele care au implicat si un salt de calitate va ajuta, in acest caz da, sa contati pe toate instrumentele Windows. Oferind un gadget conceput initial pentru agrement, posibilitatea de a indeplini absolut toate sarcinile pe care le putem face cu un computer exista pe tablete .

In acelasi sens, Apple a facut si un pas important inainte. Cu noile sale iPad-uri si o mare revolutie in sistemul sau de operare mobil, a reusit sa profesionalizeze tableta pentru a o face, ca si in cazul Microsoft Surface, un inlocuitor perfect pentru computere.

Crezi ca cu o tableta Android , oricat de puternica ar fi in hardware, ai putea indeplini aceleasi sarcini la nivel profesional pentru lucrul la distanta, cum ar fi un computer?

0 Shares
You May Also Like