Afinele, bata-le vina

Afinele, bata-le vina

0 Shares
0
0
0

Cu totii stiti cat de bune sunt afinele, sanatoase si delicioase, si mai stim ca nu e bine sa mancam prea multe o data ca nu e prea bine. Si in plus de asta mai si pateaza. Poate sa va confirme un amic de-al meu. A patit-o rusinos si a jurat ca nu se mai atinge de ele cat traieste. De ce? Stati sa vedeti.

Iubitor de fructe, amicul asta niciodata nu refuza o portie de sanatate. Faptul ca ii plac atat de mult si le mananca cu pofta nu reprezinta nicio problema insa atunci cand mananci un bol de afine si apoi tu te duci spre o prezentare, credeti-ma, rezultatul nu e unul tocmai foarte frumos.

S-a intamplat chiar vara aceasta cand iubitorul asta de afine avea de prezentat lucrarea de licenta. Avea nevoie de o cravata si a trecut pe la mine sa ii imprumut una. Ma trezesc cu el acasa si nu stiu cum se face dar zareste bolul cu afine.

Cand le vede se pune pe gustat, asa zicea el, dar pana la urma mi-a gustat aproape tot bolul. Nu-i problema. Aveam multe afine de cultura de la plantatia unor rude. Problema care urma sa se iveasca ne-a luat pe amandoi prin surprindere.

Graba strica treaba intodeauna si dupa ce i-am adus cravata, a iesit grabit repede pe usa. Era putin in intraziere asa ca nu a zabovit prea mult. Nici unul dintre noi nu si-a dat seama ca acele afine ii vor colora buzele prea mult.

Va puteti imagina ce s-a intamplat cand a ajuns la faculta si colegii se uitau cam dubios la el. Apoi a inceput sa il cuprinde un val de panica si agitatie. Pe langa emotiile prezentarii, saracul, mai avea si asta pe cap.

Da fuga la baie dar cu totii stim ca nu e prea usor sa scapi de acea culoare mov data de consumul de afine. Fara alta solutie a intrat in sala cu buzele „rujate” si dintii cu o tenta mov si si-a inceput prezentarea. Initial profesorii au crezut ca acest lucru se datoreaza unei probleme de sanatate si din cate a spus el parca au fost mai ingaduitori.

Probabil si el le-a dat de inteles acest lucru, reusind sa transforme aceasta situatie jenanta intr-un avantaj pentru el.

Bineinteles dupa ce a terminat cu prezentarea, toti colegii au facut glume pe seama lui. Baiatul afina sau afinuta, afina power si tot felul de porecle au fost inventate pentru el. Om serios, prietenul meu a fost extrem de rusinat. Desi toata lumea a luat acesta intamplare care pe o gluma el inca se simte rusinat cand vine vorba de acesta intamplare.

Asadar, aveti grija cu afinele astea. Se pare ca sunt periculoase, distrug reputatii de oameni seriosi.

S.C. Renard Olunden S.R.L.
FINTEUSU MARE NR.59/A SOMCUTA MARE, ROMANIA 437341
Phone: 0740.393.238

0 Shares
You May Also Like