Achizitioneaza cele mai tari accesorii Xbox pentru o experienta unica de joc

Achizitioneaza cele mai tari accesorii Xbox pentru o experienta unica de joc

0 Shares
0
0
0

Daca te consideri un impatimit al jocurilor si iti place sa petreci ore jucandu-te si mai ales castigand, e important sa te asiguri ca indeplinesti toate conditiile pe care le presupune sa fii un gamer adevarat. E important sa controlezi jocul si sa detii accesorii xbox care sa te duca bineinteles la castigarea acestora.

Exista o multitudine de astfel de accesorii, asa incat daca inca detii un Xbox One, dar nu ai inca un controller, cu siguranta este timpul sa achizitionezi unul. Vom vorbi in cele ce urmeaza despre controller Dobe pentru Xbox One.

Pentru inceput ce trebuie sa stii e ca este compatibil pentru consola Xbox One. De asemenea detine functii de vibratii duale, patru indicatoare luminoase pentru a afisa starea de conectare a controlerului. Tensiunea de lucru este de DV 5 V curent de lucru, cu o capacitate de 100 mAh. Materialul din care este confectionat este ABS de cea mai inalta calitate.

Asadar bucura-te de o conexiune bine alimentata dar si fiabila, datorita acestui controler cu fir de 1,5 m.

Nu este nevoie sa schimbi bateriile. Este bine de stiut ca functioneaza pe platformele de jocuri Microsoft, tot ce trebuie sa faci este sa te conectezi cu cablul la PC si ai posibilitatea sa te bucuri de o experienta de joc extrem de flexibila oferita de Xbox One.

Conturul acestui Dobe Controler si finisajele sale au fost special create asa incat sa se potriveasca mult mai usor in mainile tale. Motoarele noi din vibratia declansatoare ofera un raspuns exact si precis, aducandu-ti la viata, prin simpla miscarea a degetelor arme, accidente, actiune si adrenalina pentru un nou nivel de realism al jocurilor tale preferate.

Acest controler suporta si respecta profilul original al controlerului xBox One si este creat in conformitate cu designul sau ergonomic, design care iti ofera o utilizare mult mai confortabila in timpul jocului. Functiile sale de vibratie duala iti vor permite sa simti mult mai real experienta traita pe durata jocurilor. De asemenea, designul este punctul culminant si forte al acestui produs special, pentru ca te vei simti unic in timp ce il folosesti.

Despre sistemele de operare compatibile cu acest device pentru jocuri trebuie sa stii doar ca se potriveste pentru Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows RT 8.1, Windows RT si Windows 7. Il gasesti la Magline la un super pret!

0 Shares
You May Also Like