3 idei de gustări perfecte pentru un weekend de vizionat Formula 1 – Iată cu ce îți poți servi prietenii

3 idei de gustări perfecte pentru un weekend de vizionat Formula 1 – Iată cu ce îți poți servi prietenii

0 Shares
0
0
0

De câțiva ani, Formula 1 a devenit unul dintre cele mai iubite sporturi motorizate. Weekend-urile în care au loc cursele sunt tratate, de multe persoane, ca adevărate sărbători sau, cel puțin, ca momente perfecte pentru a petrece clipe palpitante alături de prieteni. 

         Dacă tu ești gazda celor mai multe weekenduri de acest fel, ai plăcerea de a-ți servi prietenii cu câte o gustare delicioasă în timpul cursei, care să acompanieze adrenalina în cele mai tensionate momente. Pentru a nu rămâne niciodată în pană de idei, ai mai jos câteva idei de gustări ce le vor prelungi extazul celor dragi chiar și după cursă.

 

Iată cu ce îți poți servi prietenii ce vin în vizită pentru a urmării împreună cursa de Formula 1

 

Masa de nachos

         Pentru o surpriză cu adevărat măreață, transformă masa într-o farfurie gigantică pentru nachos. Poți folosi fie masa din bucătărie, fie măsuța de cafea din sufrageria în care veți vedea împreună cursa. Tapetează masa cu folie pe toată suprafața, iar apoi încarc-o cu chipsuri și nachos. Acestea pot avea mai multe arome, pentru a oferi o experiență cât mai aparte. Poți servi și sosuri cât mai diferite, pentru toate gusturile. Dacă vrei să mergi ceva mai departe, prepară chiar tu un sos de brânză sau guacamole.

 

Gustări sănătoase cu hummus

         Poate că printre prietenii tăi se numără și câțiva vegani sau poate doar persoane care țin la siluetă. Oferă-le și lor o alternativă. Poți pregăti un hummus genial în doar câteva minute ori poți cumăra câteva cutii de la magazin. Cel mai delicios mod de a-l servi este cu covrigei sau cu legume. Pentru această gustare găsești legume proaspete aici, pe auchan.ro. Cu siguranță se vor înfrupta din ea chiar și restul pofticioșilor, mai ales dacă le aranjezi într-un mod mai deosebit pe farfurie.

 

Mini-pizza

         Pizza este preferata tuturor. Dacă vrei să fii ceva mai creativ, însă, poți pregăti această gustare într-un mod ceva mai original. Vei găsi cocă în orice brutărie, iar ingredientele pot fi după gustul fiecăruia. În loc de 2 sau 3 pizza mai mari, pregătește aluatul sub forma a cât mai multe pizza în miniatură. Va fi mult mai ușor de împărțit și de savurat de fiecare. Pe de altă parte, îți poți întreba prietenii ce tip de pizza preferă și le poți satisface preferințele tuturor, fără mari eforturi.

 

         Așadar, dacă tu ești gazda pentru următorul weekend de Formula 1, pregătește-te temeinic cu gustările cele mai savuroase. Te poți bucura de cursă alături de prieteni, dar nu pe stomacul gol. Vă puteți urmări șoferii preferați în compania unei mese pline de nachos sau a unui platou încărcat de pizza în miniatură. Gândește-te și la cei ce țin la siluetă și încarcă un platou cu gustări sănătoase cu hummus și legume.

 

Sursa foto: unsplash.com

0 Shares
You May Also Like