3 alimente care vor schimba complet gustul sandwich-urilor pregătite de tine

3 alimente care vor schimba complet gustul sandwich-urilor pregătite de tine

0 Shares
0
0
0

Poză de amirali mirhashemian pe Unsplash.com

Oamenii au o viață agitată, iar majoritatea nu au timp pentru a-și pregăti mesele corespunzător. Din această cauză mulți apelează la produse care pot fi achiziționate rapid și care sunt și gustoase, cum ar fi cele de patiserie. Din păcate acestea fac mai mult rău dacă sunt consumate în mod regulat. Există variante la fel de accesibile și mai sănătoase. De exemplu oleaginoasele pot fi consumate oriunde și sunt ușor de transportat. Sandwich-urile făcute acasă rămân o variantă mult mai bună decât produsele din comerț.

Cele mai gustoase sandwich-uri chiar în bucătăria ta

Sandwich-urile sunt o alegere potrivită pentru tine în diferite ocazii. Acestea pot deveni o masă potrivită pentru tine în timpul săptămânii. Atunci când nu ai timp să gătești și totuși nu vrei nici să fii nevoit să mănânci din oraș, sandwich-urile pot fi varianta potrivită. Acestea sunt ușor de pregătit, gustoase și, dacă ești atent la ingredientele folosite, mai sănătoase decât multe alternative. S-ar putea însă să nu îți fi plăcut până acum această variantă, dar probabil nu ai folosit produsele potrivite. Mai jos vei găsi câteva recomandări care te vor ajuta să pregătești cele mai gustoase sandwich-uri.

1.   Unt

Pâinea, chiar dacă influențează rezultatul final, nu este cel mai important ingredient. Chiar dacă este mai veche și poate puțin întărită pâinea poate fi prăjită, dată prin ou sau încălzită la sandwich-maker pentru a i se schimba textura. Totuși, ceea ce alegi pentru a unge feliile de sandwich este foarte important pentru gust. Un sandwich sec, chiar dacă este realizat din cele mai bune ingrediente nu va fi cel mai bun. Un aliment pe care îl poți folosi este crema de brânză. Totuși, folosirea unui unt din gama Auchan este o alegere care va contribui la îmbunătățirea savorii. Untul este alimentul care stă la baza oricărui sandwich gustos. Dacă alegi un unt de calitate vei vedea că este suficient să îl folosești peste o simplă felie de pâine prăjită și vei fi mulțumit de rezultat.

2.   Mezeluri de casă

Te-ai putea gândi că este greu să faci rost de mezeluri făcute în casă. Dacă încerci să le cumperi de la cineva s-ar putea ca prețul să fie unul piperat. Totuși, pentru a te bucura de cele mai bune mezeluri nu este nevoie nici să le cumperi și nici să crești animale. Poți cumpăra carne de porc, cotlet sau ceafă, de exemplu, să le pui la sare, la afumat sau la uscat și să îți pregătești singur variante de mezeluri fără E-uri. De asemenea, pe internet poți găsi rețete pentru tot felul de mezeluri. O altă opțiune este de a folosi piept de pui făcut pe grătar, iar rezultatul va fi cu siguranță unul pe placul tău.

3.   Sosuri

Sosurile pot schimba total gustul unui sandwich. În funcție de celelalte ingrediente pe care le folosești poți alege un sos care să se potrivească. Tot pe internet vei găsi rețete pentru cele mai bune și gustoase sosuri pe care să le folosești pentru sandwich-urile tale.

Prin urmare, atunci când folosești ingredientele potrivite, sandwich-urile pot fi o gustare delicioasă de care să te bucuri în fiecare zi.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

You May Also Like