Orhideea Spa – relaxare la cele mai înalte cote

0 Shares
0
0
0

Dacă nu ai ajuns până acum la SPA, trebuie să știi că ai pierdut cele mai frumoase momente de relaxare la cele mai înalte cote, pentru corp, dar și pentru spirit. Pe lângă faptul că te va relaxa profund, atât pe tine, cât și mușchii și tendoanele, apa caldă de la Orhideea Spa îți va relaxa organismul, îți calmează spiritul și vine cu o stare profundă de relaxare. Și mai bine, te poate reconecta profund cu corpul. Este vorba deci despre o abordare holistică extrem de eficientă.

Orhideea Spa – o mulțime de beneficii pentru spirit

Un Spa este cea mai bună alegere mai ales pentru persoanele mai stresate, care au o activitate intensă și care vor să își regăsească o stare de bine, făcându-și mai mult timp pentru ele. Folosindu-se un jacuzzi de la un spa, se va încetini ritmul și cei care ajung aici se vor lăsa în voia relaxării în apa caldă.

Dar, am putea spune că o vizită la Spa este mai mult decât o simplă activitate, este un adevărat moment de relaxare în care ne permitem să avem grijă de spiritul nostru. Pentru a rămâne sănătoși, este foarte important să ne facem timp să nu facem nimic și să încetinim ritmul agitat al vieții moderne. 

O baie cu hidromasaj oferă o ocazie unică de a intra din nou în contact cu tine însuți, iar relaxarea totală este garantată. Pe lângă faptul că este relaxant, un spa oferă un moment de calm și împlinire. Starea ta mentală nu poate decât să se îmbunătățească, pentru că este rar să ai momente de calm în societatea actuală, atât de agitată și stresantă! De aceea, este atât de important să îți alegi cu grijă spa-ul, pentru a te bucura din plin de el.

Care sunt toate beneficiile oferite de Orhideea Spa de care trebuie să profiți?

Un Spa este de mare ajutor pentru a ameliora psihicul sau starea de spirit a momentului. Dar, se recomandă o vizită la Orhideea Spa și pentru a avea grijă de corpul tău!

Nu te-ai întrebat niciodată de ce oare sportivii merg la spa sau la jacuzzi după un meci sau după un antrenament mai puternic? Apelarea la Spa le permite și îți permite și ție să te bucuri de cea mai bună stare de sănătate fizică deoarece apa caldă care este difuzată are o putere regeneratoare. În plus, jeturile de masaj îți oferă posibilitatea de a-ți îngriji mușchii și tendoanele întregului corp. 

Așadar, cu o sesiune de spa-jacuzzi, nu mai este nevoie să apelezi la serviciile unei maseuze. Mai mult, jacuzzi-ul dispune de numeroase jeturi pentru a masa întregul corp, astfel încât nicio zonă nu este neglijată. În sfârșit, spre deosebire de o masă de masaj, un jacuzzi spa este conceput pentru a permite poziții ergonomice. Inginerii au descoperit cum să optimizeze poziționarea corpului pentru a crește beneficiile pentru organism și a oferi o relaxare perfectă.

Reduce durerile corporale

Folosirea unui Spa are deci o mulțime de beneficii asupra corpului. Apa caldă poate dilata vasele de sânge și poate ameliora și circulația sanguină. Acest lucru are un efect benefic asupra migrenelor, tensiunilor articulare, curbaturilor, inimii, reumatismului, artritei, durerilor de spate, traumatismelor musculare, durerilor cronice cauzate de stres, varicelor, hipotensiunii sau hipertensiunii, problemelor digestive, etc. Pentru persoanele care suferă de diabet de tip doi se poate observa și o reducere a zahărului din sânge.

O recuperare mai rapidă

Ședințele la Orhideea Spa sunt din ce în ce mai preferate de către sportivi. Acest lucru se datorează faptului că organismul este supus unei suprasarcini mecanice în timpul unui efort intens. 

Bulele de masaj din spa vor relaxa mușchii și vor stimula circulația. Alimentarea cu oxigen și nutrienți este stimulată, permițând eliminarea rapidă a toxinelor.

Orhideea Spa: Destinația Perfectă pentru Relaxare și Revitalizare

Este cea mai bună alegere pentru o relaxare deplină

Cel mai adesea, cei care vin la Orhideea Spa sunt în căutare de liniște și de relaxare deplină. Ambianța de aici este intimă și confortabilă pentru un efect relaxant imediat. Grație efectelor complementare aduse de căldură, masaj și de apă cu greutatea sa, întreg corpul se va relaxa. 

În acel moment, corpul va produce endorfine, care sunt cunoscute și sub numele de hormoni ai fericirii. Au proprietăți analgezice si procură o senzație de bunăstare.

Ameliorarea vieții de zi cu zi

Beneficiile unei ședințe de spa pot dura mai multe zile. O ședință la Orhideea Spa vine cu o senzație minunată, o stare de bine, un lucru ce poate ameliora și calitatea somnului. 

Deci permite și o mai bună concentrare pe timp de zi. Ajută de asemenea la lupta contra depresiei sau a anxietății și permite regăsirea unei vieți sănătoase, senine și echilibrate.

Mai mult timp pentru tine

După o zi lungă la lucru, în care te-ai mai ocupat și de copii, ai făcut de mâncare și curățenie, cu siguranță că ai nevoie de mai mult timp pentru tine. Acest moment perfect de relaxare totală îți va permite să uiți de rutina zilnică și să nu te mai gândești la nimeni și la nimic altceva decât la tine. 

A fi singură cu tine însuți nu este însă un gest egoist, ci necesar. Refocalizarea asupra ta îți stimulează energia, îți limpezește mintea și te ajută să îți redescoperi pofta de viață. Cu toate acestea, trebuie să ai grijă cât timp folosești spa-ul: în general, se recomandă să nu petreci mai mult de 30 de minute în apă.

Profită de un moment minunat convivial

Dacă o ședință la Orhideea Spa îți permite să te bucuri de mai mult timp pentru tine, este și cel mai bun pretext pentru a petrece mai mult timp împreună cu cei dragi sau cu familia. În epoca romană, de exemplu, pe lângă spălatul propriu zis și relaxare, spa-ul era și un mod de dezvoltare a vieții sociale. 

Mediul cald și neutru este o invitație la discuții sau la împărtășirea de confidențe. Este o modalitate excelentă de a consolida relațiile de familie și de prietenie, în timp ce te bucuri împreună cu ei de o activitate care este la o lume distanță de cotidian.

0 Shares
You May Also Like