Ești sportiv și ai nevoie de un boost de energie? Iată aici trucurile de care ai nevoie!

0 Shares
0
0
0

 

Există multe metode de a te menține în formă atunci când dorești să crești în masa musculară și să obții cele mai bune rezultate de la corpul tău, unele mai naturale, prin alimentație și stil de viață special, altele prin ajutorul extern al unor suplimente.

Iată cum să poți să ai un trup de invidiat

  1.     Menține o alimentație sănătoasă

Dacă dorești să îți dezvolți musculatura, trebuie să te alimentezi ca atare, fiind necesară obținerea energiei chiar din mesele pe care le iei zilnic. Proteinele, carbohidrații și grăsimile sunt cele care te pot ajuta în acest caz, oferindu-ți nutrienții potriviți pentru antrenamentul tău. Probabil ai observat că pentru un culturist consumul de ouă, în special albușuri, este vital, deoarece este format dintr-un procent de 84% proteine. Restul alimentelor pe care le poți consuma nu sunt deloc ceva nou în bucătăria ta, lintea, brânza, sfecla, iaurtul grecesc bogat în grăsimi, somonul și bananele fiind potrivite dietei tale. Toate acestea au rolul de a-ți oferi putere și nutrienți pentru a-ți duce antrenamentul la capăt.

  1.     Optează pentru ajutor din exterior

Este bine știut faptul că sportivii obișnuiesc să consume anumite substanțe, pentru a le oferi mai multă putere înainte de competiții. Dacă dorești un corp cât mai sănătos, trebuie să apelezi la substanțe naturale, precum suplimentele cu creatină, fiind un element care se găsește și în corpul uman, care nu va dăuna sănătății tale. Aceasta poate fi administrată înainte, în timpul antrenamentului sau după, crescând performanța, accelerând câștigul de masă musculară și îmbunătățind recuperarea corpului tău după un antrenament. Creatina se găsește în trei tipuri: monohidrată, creapure și Kre-Alkalyn, fiecare având o concentrație mai mare sau mai mică de substanță activă.

  1.     Starea ta generală

Este extrem de important ca nu doar fizic să fii în stare bună, ci și psihic, deoarece totul începe și se termină cu mintea ta. Stresul poate fi cel mai mare dușman al tău, însă și lipsa somnului, sau a unei alimentații corecte pot afecta. De asemenea, o gândire pozitivă te va duce departe în această lume a sportului, fiecare antrenament fiind o provocare peste care trebuie să treci pentru a-ți continua drumul și de a te bucura de cel mai mare premiu, anume corpul pe care ți-l dorești. Totuși, nu este recomandat să exagerezi cu antrenamentul, durata recomandată a acestuia fiind de doar o oră, pentru a evita suprasolicitarea corpului tău și de a nu decala programul de somn de 7-9 ore pe noapte pe care un culturist ar trebui să îl aibă.

Așadar, dacă ești pregătit de o schimbare în viața ta, într-un mod natural și cât mai puțin nociv, accesează site-ul celor de la Nutriland.ro și bucură-te de oferte speciale la suplimentele pe bază de creatină.

Sursa foto: Unsplash.com

 

0 Shares
You May Also Like