Descoperă magia surprinzătoare a florilor

Descoperă magia surprinzătoare a florilor

0 Shares
0
0
0

Toată lumea adoră să vadă flori, iar când te gândești la frumusețea lor, nu este o surpriză. A avea flori în casa ta nu numai că sporește frumusețea spațiului, dar poate avea și un impact pozitiv asupra sănătății tale. Există multe studii care arată modul în care mediul din jurul casei tale îți afectează viața de zi cu zi.

 

Florile sunt cadouri grozave și vor face mereu ziua mai frumoasă destinatarului. Dar nu trebuie să aștepți ocazii speciale pentru a cumpăra flori! Să aruncăm o privire la beneficiile florilor:

 

Eliberează tensiunea

 

După o zi lungă sau obositoare la serviciu, te poți relaxa acasă cu flori proaspete și fermecătoare. Cercetările științifice arată că florile pot reduce stresul, anxietatea și durerea. Mirosul florilor proaspăt tăiate te poate ajuta să te relaxezi. De exemplu, lavanda te poate ajuta să dormi mai bine, deoarece îți scade ritmul cardiac și tensiunea arterială. Combină cu lumânări parfumate ești gata pentru un somn bun!

 

Îmbunătățesc starea de spirit

 

Când vine vorba de emoțiile noastre, mediul în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului poate juca un rol important. Pentru a ne simți mai bine, este importantă menținerea unei atitudini pozitive, dar la fel sunt și lucrurile și ființele din jurul nostru.

 

Florile vin în multe culori uimitoare și strălucitoare. Intrarea într-o cameră în care le poți vedea îți poate ridica instantaneu starea de spirit.

 

Margaretele și gerberele vibrante, de exemplu, pot ridica instantaneu moralul oricui, deoarece sunt asociate cu soarele, natura, râsul și bucuria.

Cercetările arată că femeile care primesc flori se simt mai bine și mai fericite. Așa că, dacă vrei să impresionezi o femeie specială din viața ta, un buchet de 19 trandafiri spectaculos de la Floria este o ideea excelentă!

 

Cresc creativitatea

 

S-a raportat că florile îmbunătățesc concentrarea și creativitatea, precum și performanța cognitivă. Dacă faci parte dintre cei care lucrează de acasă din cauza pandemiei, să ai niște flori în cameră ar fi grozav, deoarece îți sporește creativitatea de care ai nevoie!

 

A avea flori colorate sau aranjamente creative pe birou poate fi foarte benefic! Combinațiile de flori strălucitoare, cum ar fi floarea soarelui, trandafirii sau crinii, te pot menține plin de energie.

 

Întâmpină oaspeții

 

Dacă ești o persoană care are mereu oaspeți, florile îi pot face să se simtă bineveniți și pot arăta că depui ceva efort în planificarea întâlnirilor. De asemenea, te pune într-o dispoziție bună! Nu contează dacă pui flori pe hol sau pe masa de sufragerie. Oaspeții tăi vor fi cu siguranță impresionați și vor aprecia.

 

Este uimitor cum un simplu buchet de flori ne poate afecta pe noi si bunăstarea generală. Există multe beneficii să ai niște buchete frumoase acasă, așa că data viitoare când vrei să îți cumperi unul pentru tine sau pentru o persoană dragă, nu ezita!

 

Nu uita să ai grijă de ele, astfel încât să reziste mai mult timp. Dacă ești în căutarea unei florării online, Floria are tot ce ai nevoie! Găsești multe aranjamente florale proaspete și frumoase din care să alegi, care garantat te vor face să zâmbești.

0 Shares
You May Also Like