De ce este interesant sa oferi un cadou personalizat

De ce este interesant sa oferi un cadou personalizat?

0 Shares
0
0
0

A oferi un cadou este, evident, o placere pentru cel care il primeste. Dar si pentru cel care il ofera, nu-i asa? In cele din urma, ceea ce ne atinge cel mai mult la un cadou este implicarea personala a persoanei care ni-l ofera. Un cadou personalizat este, in primul rand, o abordare. Dorinta de a multumi, adaugand o nota in plus. Dorinta de a iesi in evidenta. Dorinta de a surprinde, printr-un cadou care iese din comun. Cadoul clasic a disparut, cadoul personalizat este la moda!

Ce sunt cadourile personalizate?

Cadoul personalizat este al doilea cel mai popular tip de cadou pentru o sarbatoare precum Ziua Mamei – si nu degeaba! Asa-numitele cadouri “clasice” devin din ce in ce mai putin populare. Din fericire, noi, veti gasi cadoul personalizat ideal pentru persoana iubita, mama, prieteni sau colegii de birou.

Cadouri personalizate cu valoare sentimentala ridicata

Cel mai bun mod de a multumi o persoana draga este sa ii oferiti un cadou personalizat. Acest tip de cadou arata ca va pasa cu adevarat de destinatar si ca ii oferiti un cadou de care se va bucura cu adevarat. De asemenea, arata ca ati investit cu adevarat in relatie, deoarece oferiti un cadou semnificativ. De asemenea, arata ca impartasiti o amintire comuna cu ei, deoarece le oferiti un cadou unic si original, care le va ramane in minte pentru multi ani de acum incolo. Intotdeauna vine cu o puternica valoare sentimentala, darul in sine are o valoare simbolica. Nu cadoul conteaza cu adevarat, ci grija si dragostea cu care a fost ales. Un cadou personalizat poate fi un obiect realizat manual sau un obiect decorativ personalizat. Puteti inscrie o data, un prenume, o gravura sau un moment important. Puteti folosi chiar si o fotografie a unei anumite amintiri. Cu siguranta nu ducem lipsa de idei pentru a atinge inima unei persoane dragi prin intermediul cadourilor personalizate.

Cateva exemple de cadouri personalizate pe care sa le oferiti?

Din cele de mai sus, putem deduce ca alegerea obiectelor ce urmeaza a fi personalizate trebuie facuta cu multa atentie. Ca parte a unei strategii de marketing, aceste obiecte trebuie sa fie utile, durabile si de buna calitate. In acest scop, puteti personaliza pixuri, haine, accesorii vestimentare, ustensile de bucatarie, obiecte decorative etc. De asemenea, puteti imprima autocolante sau autocolante pentru a le pune pe ghiozdane, masini, vitrine etc.

Obiectele de uz casnic pot fi usor de personalizat: cani, perne, cearceafuri de baie etc. Bijuteriile sunt, de asemenea, la moda: inele, bratari sau coliere, gravate cu o initiala sau o data, de exemplu. De asemenea, puteti personaliza obiecte high-tech, cum ar fi o carcasa de telefon sau casti, pentru pasionatii de muzica. In sfarsit, sa nu uitam de textile: tricouri, ca un tricou barbat alb, sosete, bavete pentru cei mici. O mica atingere personalizata va avea un impact.

Chiar si intr-un mediu profesional, un astfel de cadou ii va multumi pe angajati, clienti, furnizori, colaboratori si in acelasi timp va raspandi o imagine buna. Alegand un cadou personalizat, sansele ca darul dumneavoastra sa aiba un impact sunt mari. Cadourile personalizate au sedus deja mii de oameni, asa ca de ce nu si tu!

Infromatii interesante despre trendul de a oferi cadouri

Astazi, traim intr-o lume a comertului cu amanuntul care are acces fara precedent la productie si personalizare la cerere, atat pentru companii, cat si pentru clienti. Magazinele nu mai trebuie sa produca serii masive de inventar speculativ, personalizat, astfel incat magazinele turistice locale sa poata afisa primele 50 de nume cele mai comune imprimate pe pahare. Nici consumatorul care cauta personalizare nu trebuie sa selecteze articole dintr-un catalog, sa astepte saptamani pentru o tirare personalizata, apoi sa spere ca totul a fost transcris corect.

In schimb, productia just-in-time a devenit obisnuita, ceea ce inseamna ca producatorii de cadouri pot colecta comanda dvs. specifica, va pot personaliza articolul in timpul unei singure rulari de produs, apoi va pot expedia acel produs. Si inainte ca o achizitie sa fie aprobata, exista posibilitatea de a verifica articolul pentru a verifica acuratetea comenzii.

Cadourile timpurii, ganditi-va cu mii de ani in urma si inainte, au fost in esenta toate personalizate, deoarece au fost in general realizate manual pentru o anumita persoana sau ocazie. Tehnologia de fabricatie nu exista inca si comerciantii cu amanuntul vindeau in mare parte marfuri necesare vietii de zi cu zi, nu accesorii destinate cadourilor.

Desi se poate intelege modul in care aceste cadouri realizate manual ar putea fi percepute ca personalizate, cadourile nu au fost neaparat adaptate pentru cel care este inzestrata, in schimb, lipsa tehnologiei de fabricatie a facut ca cadourile sa fie facute manual.

Un alt factor care a contribuit la cresterea cadourilor personalizate a fost ubicuitatea tot mai mare a tehnologiei fotografice. Inainte de tehnologia smartphone-urilor si a camerelor digitale, era obisnuit sa vezi comercianti cu amanuntul din farmacii care ofera procesare interna a filmelor. Comerciantii cu amanuntul  dezvoltau imagini, vindeau filme, vindeau aparate foto si imprimau imagini mari pentru lucruri precum postere. Dezvoltarea filmului a fost un punct de vanzare pentru multi retaileri din farmacii.

 

 

 

 

0 Shares
You May Also Like