Cum să îți alegi verighetele după stilul și personalitatea ta

0 Shares
0
0
0

Alegerea verighetei nu se face ușor. O porți toată viața și de aceea, trebuie aleasă după stilul și personalitatea ta. Verighetele simbolizează mult mai mult decât căsătoria: reprezintă prima întâlnire, primul sărut, prima ceartă și împăcarea ulterioară. Verigheta este percepută ca un simbol al iubirii eterne și trebuie purtată permanent. În acest caz, trebuie să se potrivească cu personalitatea și stilul tău. 

Ideal este să încerci noi tendințe și să iei în considerare alegerea unei verighete cu un design mai modest, pentru a oferi stilului tău mai multă flexibilitate. Pe de altă parte, dacă personalitatea și stilul tău sunt mai conservatoare, îți poți permite modele verighete mai distinctive, care vor arăta mai rafinate pe degetul tău.

Alegerea bijuteriilor potrivite în funcție de personalitatea ta

Este dificil să alegi bijuterii care să-ți evidențieze stilul și personalitatea și în același timp, să se potrivească și cu stilul partenerului tău. Se crede că verigheta bărbatului și femeii dintr-un cuplu, trebuie să aibă un stil similar, astfel încât la prima vedere să fie evident că partenerii aparține unul altuia. Prin urmare, este recomandabil să alegi modele verighete împreună cu partenerul, astfel încât alegerea finală să fie potrivită pentru amândoi.

Alegerea designului verighetei este strâns legată de stilul și personalitatea ta. Sunt disponibile verighete tradiționale simple fără decor sau, dimpotrivă, verighete tăiate sau gravate. Dacă stilul tău este avangardist, atunci poți alege verighete cu pietre prețioase. Astăzi există o multitudine de modele verighete din care să alegi. Aceste tipuri de inele pot fi realizate și după propriul design, iar creativitatea nu este limitată.

Verighetele trebuie să amintească de cea mai frumoasă zi din viața voastră. Există o gamă mare de verighete ieftine, dar de bună calitate și potrivite cu stilul și personalitatea ta. Pentru cei care preferă stilul tradițional și clasic, pot alege modele de verighete aur alb și galben clasice tradiționale. Aceste bijuterii au un design atemporal, care simbolizează angajamentul pe vecie și sunt preferate de mirii care apreciază frumusețea tradiției.

Verighete de Eleganță și Refinedețe - Alegeți Cele Mai Frumoase Simboluri ale Iubirii

Verighete ieftine conform stilului tău

Cei care debordează de o personalitate creativă, pot da preferință verighetelor cu model unicat. Aceste bijuterii țin de personalitatea și stilul tău, exprimând mai multă creativitate și autoexprimare. Pot fi modele neconvenționale, cum ar fi forme asimetrice, pietre prețioase colorate sau modele complicate.

Pentru cei care preferă stilul minimalist, există verighete subțiri, verighete ieftine, care se caracterizează prin linii simple, curate, ornamente minime, cu un accent pe simplitate. Pot fi verighete aur alb și galben și pot fi decorate cu o mică piatră de diamant. Persoanele în stilul minimalist preferă eleganța, simplitatea și rafinamentul.

Dacă designul verighetelor în stilul minimalist nu se potrivește cu lumea ta interioară, alege un stil modern care include o serie de sub-stiluri, inclusiv:

  • Minimalismul cu concizia, simplitatea și precizia sa;
  • High-tech cu designul său industrial;
  • Geometria bijuteriilor cu accent pe expresivitatea formei.

Materialul pentru verighetele în stil modern este adesea aur alb cu placare de rodiu. Strălucirea sa rece se încadrează perfect în conceptul stilistic, iar utilizarea de aur galben în compoziția să, înmoaie aspectul dur.

Stilul vintage prezintă verighete cu design semi-antic ornamentat. Se caracterizează prin ajură (prin sau pe un substrat), prezența pietrelor prețioase și milgrain – mici bile metalice de aur care sunt aplicate de-a lungul marginii inelului sau de-a lungul marginii inserțiilor. Verighetele vintage dau o imagine romantică, senzuală și o garanție 100% că modelul, cu toată expresivitatea să, nu își va pierde niciodată relevanța.

Stilul este în mare măsură determinat de tehnică de execuție. De exemplu, verighetele în stil scandinav sunt create cu desene tridimensionale, modele și înnegriri. Echipamentele moderne permit imitația tehnicii antice, iar rezultatul depășește prototipul în ceea ce privește precizia. În plus, noile tehnologii oferă o oportunitate de a crea modele de verighete ieftine fundamental noi, de exemplu, modele cu forme geometrice complexe.

Modele de verighete aur alb și galben potrivite cu personalitatea și stilul tău

Verighetele de aur în două sau trei culori se numesc combinate. Această combinație simbolizează unitatea principiilor masculine și feminine. În plus, modelele combo sunt o soluție excelentă pentru combinația în diferite culori. Elementele de metal prețios de diferite culori pot fi conectate în diferite moduri:

  • Lipite – se folosește lipirea, există o îmbinare pe produs;
  • Pini – conexiunea este destul de fiabilă, iar opțiunile de design sunt limitate;
  • Sinterizare – conexiunea are loc la nivel molecular, fără lipire, iar opțiunile de proiectare sunt practic nelimitate.

Pot fi combinate modele pentru orice personalitate și în orice stil, de la clasic la high-tech.

Verighetele în stil grecesc sunt realizate prin sculptură. Aceste stiluri conferă bijuteriei lejeritate și chiar și verighetele late par aerisite. Verighetele în stil grecesc sunt foarte late – 7,5 mm, dar nu îngreunează imaginea. 

O astfel de prelucrare este realizată de o mașină de frezat CNC automată, care taie forma dorită dintr-o piesă de prelucrat monolitică. În plus, verighetele dantelate, pot fi realizate prin metoda clasică de turnare, ca la modelele de verighete alb și galben sau modelele cu diamante negre.

Verighetele cu ornament sau relief sunt modele executate fără pietre, expresivitatea decorului fiind suficientă. Ornamentul poate fi pur decorativ sau poate avea un sens sacru – de exemplu, poate consta din simboluri runice sau ortodoxe. 

Modelul poate fi aproape neted sau în relief. Verighetele cu model în design din două aliaje arată impresionant. Cadrele sofisticate sunt modele exclusive high-tech care nu pot fi trecute cu vederea. Astfel de bijuterii exprimă personalitatea proprietarului și îi formează stilul personal. Pot fi cu elemente de diferite culori, formă complexă, textură de contrast, elemente pe mai multe niveluri.

0 Shares
You May Also Like