5 sfaturi pentru cumpararea unui ceas digital

Care sunt cele 5 sfaturi pentru cumpararea unui ceas digital

0 Shares
0
0
0

Doresti sa iti procuri un ceas digital bun ? Atunci tot ceea ce trebuie sa faci este sa citesti articolul urmator pentru a afla cum trebuie sa fie acestea si ce aspecte conteaza cel mai mult in alegerea lui. Prin urmare, vei afla cum difera ceasurile digitale pentru barbati?

Ce pot face ceasurile digitale actuale? La ce trebuie sa fii atent inainte de a cumpara un ceas digital? Iar daca esti in cautarea unui ceas digital de inalta calitate, iti poti indrepta atentia spre un ceas Casio RETRO, care poate fi exact ceea ce ai nevoie.

In continuare, sunt discutate pe scurt cele mai importante criterii de achizitie pentru ceasurile digitale.

5 sfaturi pentru cumpararea unui ceas digital

Sfat numarul 1: Iluminatul

Cele mai multe ceasuri digitale sunt iluminate din spate. Aceasta este o caracteristica standard, datorita careia poti citi ora chiar si pe intuneric. Inainte de a cumpara, fii atent la ceea ce este iluminat exact pe ceasul digital.

Sfat numarul 2: Functiile

Exista ceasuri digitale cu o mare varietate de functii. Un lucru este intotdeauna acelasi: prin simpla apasare a unui buton, poti determina ce date sunt afisate pe ecran. Echipamentul standard include temporizator, alarma, functie de oprire si timpi de tur. Alte functii pot fi altimetrul sau ora lumii. Recomandarea este ca inainte de a cumpara, sa faci o lista mentala cu functii obligatorii si functii placute de avut. Atunci ai intotdeauna exact ce trebuie sa poata face ceasul digital perfect pentru tine.

Sfatul numarul 3: Reparatia

Cel mai mare dezavantaj al ceasurilor digitale il reprezinta costurile mari de reparatii. Reparatiile nu merita adesea. Prin urmare, cumpara un ceas digital de inalta calitate, cu o durata lunga de viata. Inainte de a cumpara un ceas digital pentru barbati, cauta cea mai lunga garantie posibila a producatorului. In general se poate spune: ceasurile digitale cu o rezistenta la apa de 10 pana la 20 de bari raman cu tine mult mai mult.

Sfat numarul 4: Rezistenta la apa

Majoritatea ceasurilor digitale sunt bine protejate impotriva apei. Daca nu stii inca ce inseamna informatiile privind rezistenta la apa, iata o scurta prezentare generala:

  • 5 bari / impermeabil pana la 50 de metri = ceasul dvs. digital este protejat impotriva prafului si a stropilor de apa
  • 10 bari / impermeabil pana la 100 de metri = poti inota cu ceasul digital
  • 20 bar / impermeabil pana la 200 de metri = puteti face snorkel cu ceasul digital

Rezistenta la apa a unui ceas de mana este mai complicata decat pare. Rezistenta la apa specificata, de exemplu, nu trebuie sa fie echivalata cu adancimea efectiva de scufundare.

Sfatul numarul 5: Ceasul

Majoritatea ceasurilor digitale sunt echipate cu o miscare solara. Si este recomandat unul. O astfel de miscare aprovizioneaza cu energie, este durabila si usor de intretinut.

Desigur, nu este un dezastru major daca viitorul tau ceas digital este echipat doar cu o miscare normala de cuart. Apoi, trebuie sa fii pregatit doar pentru o schimbare regulata a bateriei (in mod normal de 1x an).

In plus, multe ceasuri digitale au un mecanism radio. Aceasta inseamna ca ceasul este intotdeauna corect si se adapteaza automat la noul fus orar din urmatoarea vacanta.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…