Banda de alergat electrica VS Banda de alergat magnetica

Banda de alergat electrica VS Banda de alergat magnetica

0 Shares
0
0
0

Pe o banda de alergat electrica porniti motorul si selectati viteza la care doriti sa lucrati. Motorul genereaza puterea pentru a roti centura si in felul acesta va puteti concentra pe mentinerea ritmului dumneavoastra si puteti creste sau scadea viteza, in functie de nevoile dumneavoastra. O banda de alergat magnetica nu are motor si este total dependenta de miscarile tale. Pasii genereaza puterea care stabileste rularea centurii.Physical fitness .

Benzile de alergat magnetice sunt, deobicei, mai mici si mai usoare decat cele electrice iar acest lucru le face mult mai atractiva dar asta nu inseamna ca sunt si neaparat mai utile.Pe langa asta, neplacerile si disconfortul de a lucra pe o banda magnetica poate afecta motivatia de a face sport. Benzile magnetice sunt, in schimb, mai sigure, deoarece acestea se opresc cand dumneavoastra va opriti, reducand astfel riscul de cadere.

Cu toate acestea, cele mai multe benzi electrice au cheita de siguranta care opreste banda in cazul in care veti cadea in timpul unui antrenament. Benzile de alergare magnetice nu au control automat al vitezei insa unele modele pot include un display pe baterie care indica, viteza si caloriile arse.

Pentru a schimba inclinatia in timpul unui antrenament trebuie sa coborati de pe banda de alergat si sa schimbati manual unghiul de rulare. Acest lucru poate perturba foarte mult ritmul si continuitatea unui antrenament. Toate benzile de alergare electrice au optiuni pentru a schimba viteza prin simpla apasare a unui buton. O inclinatie automata adauga provocare si variatie antrenamentului.

Puteti chiar integra un interval de timp atunci cand va antrenati si asta inseamna ca va antrenati la diferite viteze si inclinatii tocmai pentru a eliminia plictiseala si, bineinteles, sa ardeti cat mai multe calorii. Puteti selecta, de asemenea, o optiune presetata care schimba viteza si inclinare la intervale regulate in timpul antrenamentului.

Cele mai multe benzi de alergare magnetice au covorul de rulare mult mai scurt decat la o banda de alergat electrica ceea ce face dificil antrenamentul pentru utilizatorii care fac pasii mai mari in timpul alergarii. O banda de alergare electrica cu controale automate si o zona de alergat mai mare poate fi mult mai confortabila si mult mai uitila. O banda de alergare electrica cu cateva caracteristici bune de afisare si de siguranta poate oferi o provocare mai mare si te poate tine motivat astfel incat sa elimine rutina si plictiseala din timpul antrenamentului.

Banda de alergat magnetica este mult mai potrivita pentru cei care nu au nevoie de multe programe de antrenament sau pentru cei care au nevoie doar de un simplu exercitiu. Un dezavantaj mare la aceste benzi de alergare poate fi presiunea pe care o exercitati asupra soldului, genunchilor si articulatilor in timpul antrenamentului. O banda de alergat electrica va ofera o viteza constanta iar asta inseamna un antrenament constant si mult mai efficient.

0 Shares
You May Also Like