Adu norocul in viata ta cu o amuleta de argint

Adu norocul in viata ta cu o amuleta de argint

0 Shares
0
0
0

Suntem obinsuiti ca atunci cand vorbim despre bijuterii sa le acordam o atentie deosebita deoarece consideram ca in special femeile le aleg pentru a se simti mai frumoase, dar si pentru a-si completa tinuta.

Nu trebuie sa uitam insa ca bijuteriile sunt purtate si din alte motive, nu doar estetice. De exemplu o amuleta de argint poate fi aleasa de o persoana datorita faptului ca acel obiect este considerat ca avand niste puteri magice, care te pot proteja de rau.

Desi asociem bijuteriile ca fiind un accesoriu in garderoba fiecareia dintre noi, nu trebuie sa uitam ca talismanele, pandantivele sau amuletele pot avea si un alt rol.

Cu siguranta fiecare dintre noi are un obiect pe care il considera ca aducator de noroc. Fie ca este o amuleta, o bratara, un lantisor, un pix sau orice altceva, stiind ca avem asupra noastra acel obicect ne simtim mai in siguranta si mai increzatori.

Acest obicei de a acorda obiectelor atribute supranaturale care ne pot feri de ghinion provine din antichitate. De exemplu, egiptenii considerau amuleta ca o aparatoare a bolilor, impotriva raului, si avea un rol de ghidare spre imparatia mortii.

Treptat, aceste superstitii s-au transmis mai departe, si multi dintre noi consideram ca o amuleta ne protejeaza de rau si aduce tot ce e mai bun in viata noastra.

Una din cele mai cunoscute amulete este Hamsa, cunoscuta la musulmani sub numele de „Mana Fatimei”, iar la crestini „Mana Fecioarei Maria”. Sub forma de palma deschisa aceasta amuleta indeparteaza energiile negative si gandurile rele.

Acest simbol a devenit foarte popular si de aceea il vom gasi sub forma de bijuterie. Cei care aleg sa poarte o amuleta de argint cu acest simbol au parte de fericire noroc si prosperitate.

O amuleta de argint hamsa poate deveni un accesoriu deosebit datorita simbolurilor si semnificatiilor pe care le Adu norocul in viata ta cu o amuleta de argintpoarta. Insa, pentru a deveni cu totul speciala, poti alege un model deosebit, lucrat manual.

Bijuteriile unicat, lucrate de maestri artizani, sunt cu totul si cu totul speciale. Pe langa faptul ca acestea aduc cu ele o poveste din tara de origine, au si un efect pozitiv asupra purtatorului. O astfel de bijuterie vei gasi la Metaphorabijoux.

Misusiunea lor este aceea ce a aduce mai aproape de noi simbolurile unor culturi care nu ne sunt accesibile, prin intermediul unor bijuterii fabuloase.

Indiferent ca esti in cautarea unei bijuterii pe care sa o porti ca o amuleta, ca o sursa de energie si pozitivism, sau cauti ceva unicat si special, la Metaphorabijoux vei gasi cu siguranta o amuleta de argint potrivita pentru tine. Toate modelele sunt originale, din materiale de calitate, deosebite, perfecte pentru o persoana care isi doreste sa iasa in evidenta cu o bijuterie exceptionala.

0 Shares
You May Also Like