Trucuri pentru dormitoare mici

Trucuri pentru dormitoare mici

0 Shares
0
0
0

Gasirea unui loc pentru toate lucrurile tale nu este niciodata usoara, mai ales daca ai un dormitor mic. Maximizarea spatiului pentru intregul dulap si obiecte personale, care uneori pot fi mari in functie de hobby-urile noastre, ne obliga inevitabil sa devenim creativi cu depozitarea.

Dormitoarele mici pot parea o cauza pierduta pentru depozitarea multor lucruri. Lucrurile pot avea tendinta de a se revarsa si sfarsesc peste tot, daca nu optimizati un spatiu de  stocare si au un plan concret unde sa le  puna pe toate.

Dar nu va faceti griji: avem cateva idei pentru a transforma chiar si cele mai mici camere si dulapuri in superstaruri de depozitare. Deci, inainte de a incepe sa aruncam lucrurile departe, incercati aceste idei simple de depozitare pentru dormitoare mici.

Spatiul de sub pat este un loc valoros. Este posibil sa aveti deja lucruri ascunse la intamplare sub pat, murdare si umplute in spatele fustei patului. Cu toate acestea, exista o modalitate de a utiliza mai bine spatiul de sub pat: un cadru de pat cu depozitare.

Un cadru de pat cu platforma cu depozitare atasata este o alegere optima pentru depozitarea lucrurilor sub pat. Unele au sertare pe ambele parti, in timp ce altele au spatii pentru a plasa cutii de depozitare si a le folosi ca si  sertare. Oricum ar fi, aceste rame de pat sunt mai inalte decat ramele tipice. Acestea permit  sa se organizeze in mod corespunzator intr-un spatiu care altfel nu ar exista pentru acest tip de stocare. Poti opta pentru un dressing Aethos.ro.

Cum sa mobilezi o camera mica

Nu este nimic mai bun ca  intoarcerea acasa,  la un lacas confortabil si umil. Exceptia cazului in care sunteti blocat intr-o camera inghesuit cu cele mai bune lucruri. Sa recunoastem, organizarea poate fi dificila, mai ales daca impartiti un apartament cu alte trei persoane. Depinde de tine sa profiti la maximum de spatiul tau personal. Consultati aceste sfaturi care va vor ajuta sa va maximizati spatiul pentru a crea o camera de care va puteti bucura zilnic.

  1. Profitati de spatiile ascunse. Nu va fie frica de monstrii de sub pat. Recipientele din plastic sunt o modalitate foarte buna de a organiza si depozita obiectele si, in plus, se potrivesc perfect sub pat fara a arata murdare. Acest lucru poate elibera o multime de spatiu pe podea si de a reduce nevoia de mai mult spatiu de depozitare in jurul camerei.
  2. Utilizati peretii ca un profesionist: Ganditi la vertical. Ganditi-va la obiectele pe care le puteti elimina de pe podea si le puteti plasa pe pereti.

In cazul oglinzilor, opteaza pentru agatarea oglinzilor de perete in locul celor asezate pe podea. Dulapurile de depozitare suspendate sunt foarte utile pentru indepartarea obiectelor de pe suprafete, cum ar fi hartiile care trebuie organizate. Panourile informative suspendate sau tablele magnetice pot face acelasi truc si sunt, de asemenea, utile pentru lipirea mementourilor, listelor, planurilor si fotografiilor. Profitati de partea din spate a usii prin instalarea de carlige pentru a atarna haine, pulovere, pungi sau curele.

Riscurile pentru sanatate la care ne supun apartamentele mici

A trai intr-un spatiu mic are beneficii si dezavantaje pentru sanatatea ta mintala. Daca percepeti mediul dvs. ca fiind curat, ordonat si confortabil, va veti descurca mai bine intr-un spatiu mic. Daca te simti aglomerat si nu te simti confortabil acasa, vei face mai rau

Acest articol va explora de ce oamenii traiesc in spatii mici, efectele negative pe care le are asupra sanatatii tale, impactul caselor aglomerate asupra copiilor si efectele pozitive asupra sanatatii mintale ale locuirii in spatii mici. De asemenea, invata cum sa optimizezi spatiile mici pentru sanatatea mintala.

Mediul dumneavoastra va afecteaza sanatatea mintala . Factorii care va pot face sa va iubiti sau sa va urati casa includ estetica, spatiul, intimitatea, perceptia asupra densitatii, oamenii cu care locuiti, cultura si finantele.

Apartamentele de dimensiuni mici din orase au devenit mai populare, deoarece oamenii apreciaza naveta mai mica. Casele mici au devenit, de asemenea, mai populare pentru cei singuri si cupluri. Oamenii aleg case din motive de sustenabilitate, capacitatea de a calatori mai mult si libertatea financiara.

Intre timp, unii oameni nu au de ales decat sa ramana in spatiile lor imperfecte. De exemplu, unii oameni trebuie sa aiba colegi de camera din necesitate. Iar unele familii sunt nevoite sa locuiasca impreuna in imediata apropiere din motive economice. Altii locuiesc in spatii mici din cauza inflatiei recente si a cresterii preturilor de inchiriere si cumparare a unei case.

Locuirea in spatii inghesuite poate prezenta riscuri pentru sanatate. Daca perceptia dvs. despre casa dvs. este ca este un spatiu aglomerat sau singuratic, negativ, intunecat si inghesuit, este posibil sa simtiti stres si anxietate crescute.

A trai singur intr-un spatiu mic poate provoca sentimente de izolare sau ca esti prins. Daca te izolezi ca reactie, asta ar putea duce la singuratate.

Cu toate acestea, perceperea ca va aflati intr-un spatiu aglomerat si ingust are si efecte adverse. S-ar putea sa fii intrerupt de ceea ce se intampla in jurul tau. Poluarea fonica poate include sunetul televizorului, oamenii care vorbesc tare sau zgomotul blenderului. Poti sa devii distras si sa ajungi in imposibilitatea de a te concentra asupra muncii.

0 Shares
You May Also Like