Sa achizitionez un pom de Craciun artificial

Sa achizitionez un pom de Craciun artificial?

0 Shares
0
0
0

Dezbaterea despre taierea copacilor si impactul asupra mediului este inca in desfasurare. In general, cultivatorii de arbori naturali sustin ca un pom de Craciun artificial ar fi mai daunator mediului decat unul natural.

Cu toate acestea, grupurile comerciale, cum ar fi American Tree Tree Association, continua sa respinga faptul ca arborii artificiali sunt mai nocivi pentru mediul inconjurator si sustin ca PVC-ul folosit la pomul de Craciun are proprietati reciclabile excelente.

In mod tipic, copacii naturali pot fi donati crescatorilor de animale, cum ar fi caprele mananca acesti copaci. In cele mai multe cazuri, taierea culturilor de brazi poate avea ca rezultat distrugerea habitatului a multor vietutoare.

De ce sa aleg un pom de Craciun artificial?

De asemenea, cel mai bine este sa achizitionati un pom de Craciun artificial deoarece il puteti refolosi. Un brad natural trebuie aruncat si, de asemenea, poate face ca podeaua dumneavoastra sa arate ca un covor de cetina. De asemenea, puteti achizitiona un brad artificial de pe site-ul  Brazicraciun.net.

Primii arbori de Craciun artificiali au fost dezvoltati in Germania in secolul al XIX-lea, chiar daca  exista exemple mai vechi, acesti “copaci” au fost facuti cu pene de gasca vopsite verde, ca un raspuns al germanilor la despaduriri continue.

Pomii artificiali de Craciun au variat pe scara larga, de la un copac mic, de 2 inci (51 mm), pana la un copac mare, de 98 de centimetri (2500 mm). Acesti copaci au fost vanduti in magazine in anii 1920.  Adesea, ramurile de copac au fost impodobite cu fructe de padure artificiale rosii care actionau ca suporturi pentru lumanari.

pom de Craciun artificial

Felurite cai de a avea un pom de Craciun artificial

De-a lungul anilor, alte stiluri de pomi artificiali de Craciun au evoluat si au devenit populare. In 1930, compania Addis Brush din S.U.A. a creat primul copac artificial de Craciun, realizat din peri de perie. Un alt tip de copac artificial este pomul de Craciun din aluminiu, fabricat pentru prima data in Chicago in 1958, si mai tarziu in Manitowoc, Wisconsin, unde majoritatea copacilor au fost produsi.

Majoritatea copacilor artificiali de Craciun sunt realizati din plastic reciclat si din materiale de ambalare folosite, cum ar fi clorura de polivinil (PVC).  Aproximativ 10% din copacii de Craciun artificiali utilizeaza PVC. In ciuda faptului ca sunt confectionati din plastic, cei mai multi arbori artificiali nu sunt reciclabili sau biodegradabili.

Pom de Craciun artificial holografic?

Alte tendinte s-au dezvoltat si la inceputul anilor 2000. O companie cu sediul in Dallas ofera copaci “holografici” in multe culori. Obiectele in forma de arbori, fabricate din materiale precum cartonul, sticla, ceramica sau alte materiale pot fi gasite ca si decoratiuni de masa.

Pomii de Craciun artificiali inalti au devenit populari pentru o perioada scurta de timp. Arborii artificiali au devenit din ce in ce mai populari in timpul secolului al XX-lea. Cei care detin arbori de Craciun artificiali afirma ca sunt mai convenabili deoarece sunt reutilizabili si sunt mult mai ieftini decat cei naturali.

Acesti arbori sunt, de asemenea, considerati mult mai siguri, deoarece arborii naturali pot reprezenta un pericol de incendiu. Intre anii 2001 si 2007, vanzarile pomilor artificiali de Craciun in S.U.A. au crescut de la 7,3 milioane la 17,4 milioane.

0 Shares
You May Also Like