Principalele caracteristici incluse ale magazinului online Business de la Creare-MagazinOnline.ro

Principalele caracteristici incluse ale magazinului online Business de la Creare-MagazinOnline.ro

0 Shares
0
0
0

Un magazin online este solutia ta spre succesul in vanzari. In momentul actual, vanzarile online sunt foarte apreciate, iar oamenii cumpara oricand produse si servicii in acest mod.

Avantajele de a cumpara online sunt legate de gestiunea timpului, de posibilitatea de a face shopping in afara orelor de functionare ale magazinelor sau de a nu mai cara anumite cumparaturi.

Toate acestea, precum si placerea de a cumpara totul la un click distanta, determina din ce in ce mai multi oameni sa prefere optiunea online.

Daca ai o afacere la inceput si vrei oportunitatea de a construi un magazin online, poti opta pentru specialistii de la Creare-MagazinOnline.ro.

Ei te vor ajuta cu un pachet magazin online special construit pentru afacerile care sunt la inceput de drum.

Acest pachet se numeste Magazin Online Business si este perfect pentru tine daca vrei sa incepi sa vinzi din ce in ce mai mult.  Iata care sunt principalele lui caracteristici si de ce poti sa il alegi:

  1. Tema grafica generala si logo sunt personalizate, conform dorintelor tale

Este foarte importanta imaginea pe care o alegi pentru a prezent afacerea ta in mediul online.

Asadar, ai nevoie de o anumita grafica, de culori atent selectionate si de un logo care sa te reprezinte.

De aceea, poti sa folosesti pachetul de construire a unui magazin online. Vei putea alege grafica pe care ti-o doresti si vei putea primi un logo care sa fie emblema business-ului tau.

Totul porneste de la o idee pusa bine in practica. De aceea un magazin online este perfect pentru orice tip de afacere care doreste sa se extinda si sa se impuna prin imagine.

  1. Ai un sistem de bannere interactive, pe care le poti gestiona oricum doresti

Un avantaj al pachetului Magazin Online Business de la Creare-MagazinOnline.ro este acela al sistemelor de bannere interactive.

Ele se pot modifica si poti opta pentru a avea anumite tipuri de imagini si mesaje specifice afacerii tale. Poti sa le construiesti asa cum doresti si sa atragi atentia oricarui client prin existenta lor.

  1. Ai o baza de date completa conform inregistrarii clientilor in sistem si in acord cu politica GDPR

Atunci cand primesti magazinul online, vei putea sa gestionezi si baza de clienti care se inscriu pe site.

Vei tine cont de sistemul si politica GDPR si vei putea sa comunici cu acesti clienti in functie de optiunile lor de pe site si din fomularele existente.

  1. Ai numar nelimitat de produse pe care le poti introduce si gestiona

Un alt beneficiu al acestui pachet este aclea al numarului nelimitat de produse pe care le poti introduce pe site.

Practic, poti sa gestionezi oricum doresti platforma si poti sa te bucuri de vanzari foarte mari cu produse si servicii diverse.

  1. Poti emite facturi fiscale din platforma e-commerce

Tot platforma e-commerce te ajuta si sa ai facturi fiscale si sa gestionezi contabilitatea din acest punct de vedere. Totul este folosit cu usurinta, fiind foarte simplu construit.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…