Cum să alegi lenjerii de pat pentru dormitorul tău

0 Shares
0
0
0

Dormitorul este locul cel mai important pentru regenerare. Aici căutăm odihnă și relaxare, ne tragem puterea și energia pentru ziua următoare. Dar cum contribuie schema de culori a dormitorului și a lenjeriei de pat la odihnă? Mulți oameni nici măcar nu sunt conștienți de cât de mult efect are culoarea și, în consecință, cel al lenjeriei de pat asupra bunăstării. Asociem culorile cu anumite emoții și dispoziții: roșu: pasional, verde: plin de speranță, galben: pozitiv, albastru: calmant. Culorile au un efect asupra oamenilor atunci când vine vorba de lenjerii de pat. De aceea este indicat să ții cont și de culoare atunci când alegi lenjerii de pat.

Folosește culori naturale pentru lenjerii de pat

Când cumperi lenjerii de pat, acordă o atenție deosebită calității materialului. Culorile fără chimicale nocive nu pătrund în căile respiratorii în timp ce dormi. Toate seturile de lenjerie de pat de la conforter.ro sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, precum damasc, bumbac 100%, bambus, satin etc. Conforter a adunat multe tipuri de lenjerii de pat pentru tine și, prin urmare, oferă nuanțe diferite din care să alegi. De la alb simplu și neutru la nuanțe pastelate moi precum trandafir sau albastru, nuanțe naturale de bej sau gri etc. Nuanța pastelată de roz moale se combină deosebit de bine cu vopseaua de perete albă sau liliac și alte nuanțe pastelate, cum ar fi albastrul bebeluș sau verdele mentă. Nuanţele pastelate au un efect calmant si sunt bune pentru ochi si suflet. De asemenea, promovează creativitatea și au un efect meditativ.

Lenjerii de pat în nuanțe de albastru și verde

Tonurile deschise, albastre au un efect deosebit de calmant. Ele evocă vastitatea mării sau a cerului și sunetul liniștitor al oceanelor. Tonurile moi, albastre îți afectează tensiunea arterială într-un mod pozitiv. Tonurile de albastru reprezintă, de asemenea, luxul. Culoarea verde proaspătă reprezintă odihnă absolută și relaxare. O nuanță de verde este ideală și pentru perete sau perdelele dormitorului. Accentele de verde închis asigură o senzație deosebit de confortabilă. Combinat cu plante de interior și elemente din lemn, verdele este, de asemenea, considerat feng shui. Nuanțele clasice de alb par sterile și dau o senzație de siguranță și curățenie deosebită. Lenjeria de pat albă este deosebit de populară în hoteluri. Lenjeria de pat albă și pereții albi sunt deosebit de potrivite pentru dormitoarele mici. Acestea măresc și reflectă lumina, făcând camera să pară mai luminoasă.

Nuanțele de maro au un efect de împământare și cald. Sunt potrivite în special în combinație cu mobilier din lemn și tonuri naturale în decorarea dormitorului, cum ar fi cele mobilate în stil boho.  Nuanțele de gri arată elegante și atemporale. Lenjeria de pat gri poate fi combinată bine cu aproape toate celelalte culori și este un adevărat polivalent atunci când vine vorba de decorare. Pentru ca griul să nu arate prea monoton, cel mai bine este să alegi lenjerii de pat cu printuri în cu culori naturale, cum ar fi tonuri de bej sau maro. Desigur, culoarea este întotdeauna o chestiune de gust. Cu toate acestea, se poate spune în mare măsură că nuanțele neon și strălucitoare nu aparțin dormitorului. Sunt obositoare și obosesc în același timp ochii.

0 Shares
You May Also Like