Ce mituri au aparut in jurul caselor de amanet?

Ce mituri au aparut in jurul caselor de amanet?

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre, foarte multe persoane si foarte multe familii, traiesc confruntandu-se cu o problema destul de serioasa, si anume lipsa banilor.

Exista de exemplu studenti carora nu le ajung banii pentru a-si plati taxele examenelor, sau nu le ajung banii pentru a-si plati caminul sau chiria, iar din acest motiv, trebuie sa gaseasca o solutie cat mai eficienta pentru a face rost de bani rapid.

Persoanele care asufera de diferite afectiuni, pot avea nevoie de anumite sume de bani pentru a-si continua tratamentele, insa de multe ori se pot confrunta la randul lor cu probleme financiare, iar din acest motiv, este de-asemenea necesar sa gaseasca o solutie pentru a se imprumuta.

Altor persoane nu le ajung banii pentru a-si plasti facturile sau pentru a-si cumpara diferite obiecte si produse necesare, iar astfel cauta la randu lor solutii eficiente de imprumut.

In toate aceste situatii, o casa de amanet diverse Bucuresti, se poate dovedi solutia ideala pentru a obtine un imprumut rapid. O asemenea casa de amanet, poate fi de-asemenea dispusa sa cumpere bunurile clientilor, oferindu-le sume de bani care reflecta valoarea bunurilor.

Trebuie sa precizam insa faptul ca, datorita unor mituri care au aparut in jurul caselor de amanet, nu toata lumea are incredere in acestea. Unii oameni au o oarecare teama de a amaneta sau de a vinde produsele unei case de amanet. In randurile urmatoare vom vedea pe scurt care sunt doua mituri populare, si de ce ele raman doar mituri.

  1. Nu se face o evaluare corecta a bunurilor

Foarte multe persoane considera ca intr-o casa de amanet, bunurile clientilor nu sunt evaluate corect, pentru ca se doreste pacalirea clientilor, si cumpararea bunurilor la preturi foarte mici, sau amanetarea lor in conditii dezavantajoase.

Bunurile sunt evaluate de fiecare data de catre personalul casei de amanet, care are cunostinte solide in evaluarea acestor bunuri. Fireste, banii oferiti de catre casa de amanet, reprezinta un procent de 75-80% din valoarea bunului.

Daca insa, clientul isi doreste sa vanda un telefon cu folia crapata, care nu are nici cutie sau alte accesorii, atunci cu siguranta pretul dispozitivului va fi mai mic, insa acest lucru este firesc, pentru ca alt cumparator probabil nu s-ar fi gasit in aceste conditii.

Atunci cand insa bunurile sunt in stare perfecta, casele de amanet ofera pretul corect in schimbul acestora.

  1. Nu se pot recupera bunurile amanetate

Acesta este un alt mit popular creat in jurul caselor de amanet. Cu siguranta, orice client isi poate recupera bunurile amanetate, atata timp cat isi plateste datoria. Cand insa clientii isi amaneteaza bunurile, iar apoi “uita” ca au de platit o datorie, cand expira termenul de valabilitate al contractului de amanet, atunci este firesc ca dreptul de proprietate va fi pierdut.

Cand clientii respecta contractul de amanet si clauzele acestuia, nu exista probleme in ceea ce priveste recuperarea bunurilor. Cand clientul plateste pe loc, isi recupereaza bunul pe loc. Deci, totul este foarte simplu referitor la recuperarea bunurilor amanetate.

0 Shares
You May Also Like