Ce afacere puteti face intr-un container transformat

Ce afacere puteti face intr-un container transformat

0 Shares
0
0
0

Containerul transformat este o structura perfecta pentru deschiderea tuturor tipurilor de afaceri.

Utilizarea unui container de transport transformat face ca constructia noastra sa fie economica si rezistenta, precum si sa fie o optiune durabila. Pentru detalii intra pe Go URL.

Restaurare

Pe langa faptul ca sunt profitabile, barele de containere sunt inovatoare si usor de conceptualizat si decorat, astfel incat acestea au devenit o optiune atractiva pentru multi antreprenori.

Alegerea de a utiliza un container transformat pentru a face un restaurant este un angajament fata de soliditate si durabilitate, deoarece materialul sau asigura stabilitate.

Cu containerul maritim reciclat puteti crea tot felul de locuri, de la baruri pe plaja si foodtrucks, la restaurante mai gourmet cu terase, baruri montane si chiar brutarii.

Sala de gimnastica

Containerul transformat intr-o sala de gimnastica este o optiune ideala pentru persoanele care cauta un loc economic pentru instalarea echipamentului

Acestea faciliteaza accesul la produse proaspete fara a fi nevoie de suprafete mari de teren.

In plus, puteti creste plante din intreaga lume prin instalarea unui sistem de inteligenta artificiala care sa asigure ca interiorul containerului are caracteristicile climatice necesare pentru cultivarea fiecarui aliment.

Magazin

Versatilitatea containerului transformat il face perfect pentru toate tipurile de magazine, de la chioscuri si florarii optice pana la magazine de imbracaminte.

Este o structura economica, care ne poate reduce semnificativ investitiile atunci cand deschidem o unitate.

De asemenea, il putem adapta la toate nevoile noastre si il putem proiecta pentru a fi cat mai confortabil posibil pentru afacere.

Fiind usor de transportat, este ideal si pentru magazinele temporare sau ca trebuie sa ne miscam constant, de exemplu pentru a merge in piete sau festivaluri.

Hotel

Hotelurile construite in containere transformate sunt perfecte pentru cei care doresc sa faca turismul sustenabil si responsabil fata de planeta.

Utilizarea containerelor maritime pentru executarea proiectelor arhitecturale este din ce in ce mai infloritoare.

Hotelul container aduce originalitate unitatii, precum si oferind clientilor o experienta diferita.

Containerele pentru case se dovedesc a fi un sistem inovator de constructie care este prezentat ca o alternativa reala si fiabila la constructia traditionala. Chiar si asa, si cunoscand marile sale avantaje, cum ar fi economia si viteza de executie, exista inca multe intrebari frecvente din partea persoanelor interesate sa construiasca o casa intr-un mod eficient, de o durabilitate mare si cu o economie semnificativa de pret.

Pentru a intelege in mod clar despre ce sunt containerele pentru case, este mai intai important sa se clarifice conceptul fundamental al acestui sistem de constructie. Casele de containere sunt locuinte care utilizeaza o structura metalica modulara prefabricata. Adica, containerul maritim este structura locuintei. Si ce structura mai buna pentru o casa daca nu este un sistem metalic modular special conceput pentru a rezista la sarcini mari si conditii meteorologice nefavorabile in timpul transportului maritim?

Pe scurt, containerele pentru case sunt un sistem inovator de constructie, de o calitate excelenta si la un pret foarte accesibil. Noi oferim case realizate cu structura de containere proiectata pe gustul fiecarui client si oferind o gama larga de posibilitati in materiale si finisaje.

Cum au aparut casele in containere?

Majoritatea oamenilor iau de la sine existenta containerelor de transport maritim. Da, le vezi ocazional stivuite in porturi, dar este usor sa uiti ca aproape fiecare produs de consum pe care il folosesti a fost probabil mutat prin containere de transport.

Trebuie doar sa te intorci cu cateva decenii inapoi pentru a gasi o perioada in care nu existau containere de transport maritim si sisteme de transport intermodal. Trecutul mai recent ne ofera exemplul inovatorilor care si-au dat seama de potentialul de a construi case si alte structuri cu containere maritime.

Chiar daca nu sunteti un pasionat de istorie, exista informatii utile de descoperit aici despre modul in care nevoile economice au determinat dimensiunea, forma si proliferarea containerelor pe care le puteti folosi astazi.

Aici vom explora cum se facea transportul inainte de inventarea containerelor, cum si cine a inventat containerele, impactul pe care l-au avut asupra globalizarii si modul in care au crescut rapid in popularitate ca elemente de constructie.

Timp de secole, omenirea a calatorit peste mari, luand nu numai pe ei insisi, ci si mancare, bumbac, comori si bunuri, pe care tara lor nu le mai vazuse niciodata. Ganditi-va doar la egipteni, greci, romani si, mai recent, la britanici!

Cum isi transportau marfurile in intreaga lume? Ei au expediat in mod clar in alte tari, dar fara nicio standardizare, a fost un proces lent si dificil.

Marfurile urmau sa fie depozitate intr-un depozit portuar pana cand era disponibila o barca. Cand sosea o nava goala, aceste marfuri erau transportate de la depozit pe partea laterala a navei andocate. De obicei, marfurile erau incarcate in saci, baloturi, lazi si butoaie, iar apoi erau incarcate manual pe nava.

Dupa cum va puteti imagina, acesta a fost un proces foarte intensiv in munca. Acest proces a fost cunoscut sub denumirea de marfuri breakbulk. O nava tipica ar avea la bord aproximativ 200.000 de piese de marfa.

0 Shares
You May Also Like